30/12

Imorgon är det nyår och det händer typ inget tanken var att jag skulle äta middag med ida bea natalie och sandra och jim skulle va me några andra men jim har inte hittat några att va med så vet inte hur det blir nu. Det känns tråkigt för det finns inget att göra.

Juldagen kan vi gå tillbaka till. var hos farmor och farfar och firade jul igen och jag fick ett monopol överkast och lakan sen biljetter till bounce i stockholm med mamma och sen pengar 2600 kr. det var snällt
sen på kvällen gick jag till lollos systers lägenhet och festade med tjejerna senare gick vi till strandbaren det var en kul kväll.
puss

Julafton

Nu är dagen över ´jag har på något sätt inte förstått att det är julafton allt känns konstigt trots julbord kalle anka tomte och paket. Idag fick jag ett pussel av mamma och pappa som var 1000 bitar hade önskat mig det så blev glad=) sen fick jag ett spel som heter kalaha som också är väldigt kul som jag blev nöjd över. Sen fick jag 300 kr av mormor och morfar och av skänninge fick jag en badbomb som luktar jätte gott och en duschkräm och en lotionkräm men jag vet inte om jag kan använda dom pga min hud. synd.

Imorgon är det julafton igen och jag kommer få presenter från mamma och pappa och farmor och farfar jag förväntar mig pengar vet inte annars vad jag kommer få vet inte hur mycket pengar heller men kanske runt 2000 vi får väll se.

God natt och God jul!

God Jul!

Nu är det julafton morgon. Mamma och pappa är ute med bounty snart ska vi nog äta frukost.
klockan ett ska vi vara i skänninge och fira jul med mormor och morfar anki, tommy, simon, martin och sofie.
Sen på kvällen kommer vi åka till tranås och farmor och farfar och bara fika där och sånt. Det är inte förens imorgon vi ska fira jul med farmor och farfar och får presenter där för peter ankatrin isabella och feliza kommer inte förens imorgon.
Sen på kvällen imon ska jim komma och vi ska troligtvis gå ut. Men jag kommer kanske skriva mer ikväll puss GOd jul

dan före dopparedagen

Imorgon är det julafton. idag åkte jag och jim och stress handlade i linköping jag hade inget att ta på mig imorgon. men efter ett antal timmar hade vi fortfarande inte hittat något å vi orkade inte längre så vi åkte ´hem och jag hade bara köpt ett par tajts. Men fick fixa ihop lite kläder när jag kom hem så det ska nog bli bra ändå.
Jim hoppade av i boxholm kommer sakna honom nu för vi träffas inte förens juldagen och det är lång tid för att vara oss. vi har haft det väldigt bra ett tag nu och det gillar vi.
Idag öppnade jag presenten jag fick av jims familj, det var en pjamas och ett par sockar det var jätte skönt har på mig det nu fast klockan bara är sex men ska gå i det ikväll det är ju trots allt slappkväll.

Imorgon blir nog bra
Puss

20/12 Lördag

Det blir lixom att jag inte orkar sitta och skriva på bloggen men ändå.
Idag är det lördag och jag sov hos jim sen gick vi upp och åt frukost mm sen väntade vi på att tesa skulle komma för vi skulle åka in till tranås och gå i affärer. Sen åkte vi och grejade lite sen var anki simon sofie mormor och morfar här och åt när jag kom hem. ´Jag stannade i tranås för jag och mamma ska åka till stallet vid fyra och kolla på juljippot. när jag kom hem hade jag fått massa chocklad och grejer från jobbet tyvärr så tycker jag typ inte om något i det men det får la funka får la ge bort allt eller något.
Ska vara hemma ikväll när jag är borta från jim får jag en konstigt ledsam känsla men det känns bra sen när vi träffas igen. Det kan vara skönt och vara hemma oxå för när vi är hos jim så kan vi aldrig kolla på tv själva och mysa ensamma utan dom har en gemensam tv.
Snart ska jag och mamma åka till stallet iaf hoppas lite på att wanada ska vara där samtidigt gör jag det inte. Saknar henne så himmla mycket saknar allt det var en så stor del i mitt liv och nu är allt bara borta. Fan vad jag älskar hästar!.