Onsdag höstlov

Idag är det onsdag jag och jim ligger i sängen och myser. Vi ska till norrköping snart och hämta ps en:P sen ska vi nog gå på stan en stund hoppas jag:D får la se hur de går. Igår va vi med lollo och nina först åt vi pizza sen kollade vi på film hemma hos mig den var bra det tycker vi om, trevligt att träffa dom igen=)
Önskar att lovet kan börja gå lite saktare för det går aldeless för fort nu!
^Puss

torsdag 23

Idag har det inte hänt så mycket kul. Var i skolan först, hade sista street lektionen:( Hade lite betygssnack med susanne hon sa typ att jag var bra att jag tog mycket plats men kunde ta lite till och att jag ändå skulle låta andra ta plats. Fick iallafall mvg- är rätt nöjd men inte helt nöjd hade velat haft mvg tyckte jag var värd det. För det var jag faktiskt hon sa ju att hon tyckte jag var bra och att jag typ ägde scenen och sånt, det är ju alltid bra:D

Annars har vi haft eng och fick sluta tidigare och sen har vi haft idrott och hade bad, sörens krålskola. Sen fíck vi tillbaka naturkunskaps arbetet. Jag fick vg+ på berggrunden det jag hade skrivit och sen var det lite olika på dom andra men hela arbetet blev iallafall vg-vg+ ¨så får väll vara nöjd med det men hade lagt ner mycket tid på det så hade hoppats på bättre.

Sen åkte jag och älskling hem i eftermiddag har vi ätit vofflor det var gott. Nu ska vi snart kolla på en film. Det är helt sjukt vad jag saknar att rida nu!
Puss

Tisdag


På lovet tänkte jag vi kan ta me kelly och åka till boda borg i sävsjö. på söndagarna kostar det 154 kr för hela dagen och  då får man taco buffe med dryck i priset oxå. Man måste vara minst tre i varje lag därför hon med ska få följa me=)
Sen ska vi åka till norrköping någon dag och chippa mitt ps2.

puss

Söndag sjukdag

Idag har varit en jobbigt konstig dag. det började redan igår när jag väntade på att jim skulle ringa började jag må illa men trodde bara det var att jag var hungrig så jag gick och åt lite filmjölk å så. Sen ringde jim och jag åkte och hämtade honom. Han var jätte full och när han kom hem spydde han på toaletten. Jag sov dåligt den natten mådde illa men trodde fortfarande att jag var ännu mer hungrig så jag skulle gå upp och äta något men mådde jätte illa så jag spydde på toaletten.. sen mådde jag lite bättre gick in och la mig en stund men efter ett tag mådde jag illa och spydde igen. men sen har jag mått lite bättre. Jim fick åka hem så jag fick vila upp mig. Just nu känner jag mig inte helt bra men mår inte så jätte illa heller. hoppas det bara var något tillfälligt. Jag hatar att spy det värst som finns.
Idag har jag och älskling 9 månader. Helt otroligt vad länge vi varit tillsammans känns som tiden bara flygit förbi. Vi känner verkligen varandra bra nu kan honom inom och utan till
Älskar den grabben.
Han skrev ett jätte gulligt sms med::
Du är den finaste på hela jorden första gången jag såg dig vart jag kär i första ögonkastet.
du är den jag älskar, du är den jag vill gifta mig med och ha barn med. en tjej och en pojk, tjejen ska rida och killen ska spela fotboll.
jag älskar dig du är den enda jag vill vara med forever and ever.
love you<3 // Jim

Åhhh han e så söt love you tooo!!
vi ska iallafall fira våran nio månader imon istället för idag för jag var ju sjuk å så
God natt puss

Lördag 18/10

Idag har jag sovit i boxholm, jim åkte och tränade på morgonen i två timmar och jag lekte med hans lilla syster.  Sen åt vi lunch och lite sjöng lite sing star mm;)  sen åkte vi till tranås jag hade bil idag. När vi kom hem så kom typ emil och hämtade jim direkt typ 15,00 för dom ska festa ikväll. Jag tycker det är lite tråkigt att dom var tvugna att åka så tidigt för nu är jag ensam och mamma och pappa ska bort ikväll så jag är ensam hela kvällen så det blir rätt segt och hade hellre velat att jim stannade hemma och va me mig men nehe då..
 
Vet inte ritkigt vad jag ska göra ikväll ta det lungt, göra några läxor kanske mycket nästa vecka och kasnek kolla på en film. Kan alltid hoppas att Jim kommer hem inatt och sover här.