Dance

Idag har jag dansat och dansat. Först tänkte jag shit vilken jobbig dag men sen kom jag fram till att vi inte skulle ha några vanliga lektioner utan bara dansa hela dagen!. Började med ljussättning till danserna och sen dansade vi igenom allt. Maten i skolan var fiskrester malt ihop till något fisk liknande. Alltså inte så mycket mat. Sen gick vi upp till danssalarna och gick igenom detaljer men alla var inte där så gick inte så bra=)

Eftersom vi trodde att vi skulle få vara kvar länge så gick vi och åt på åhlenscafet. Sen gick vi tillbaka och då hade jami jami jami deras genrep och efter det hade vi vårat. Alla tvåor satt och kollade på så försökte göra mitt bästa. Sen cyklade jag hem och var väldigt trött.

Efter vilat ett tag tog jag tag i livet och tog en dusch=) sen satte jag på mig pjamasbyxorna för det är sjukt skönt att gå runt i. Åt tost till kvällsmat om någon ville veta. Kollade på ugly betty i reklamen gav jag bounty massage ett tag det tyckte han var väldigt skönt. Han låg helt stila och bara njöt. Då tänkte jag att jag borde göra det oftare. Sen kollade jag på desperate houswifes och om en stund ska jag sova.

Imorgon är det dansens dag sista chansen att se esdn3 på scen. Jag har gjort dansen med basketbollarna =) Det börjar vid 19,00 i holavedsskolans aula och det är gratis så finns ingen anledning till att inte komma haha!

Tandläkaren

Jag har precis varit hos tandläkaren, hon var arg tyckte jag. Hade massa små hål sa hon så var noga med floursköljning å sen skulle jag komma tillbaka om ett halv år. Kul för mig.


Camping

Här är pappas högHär är min hög =)


Här är Bonuty


Hemma hos oss är det rena rama campingen. Frågan är bara hur Sofies bil och båten ska få plats haha!Husbilen

I call the shots!

Vaknade vid nio och kunde inte somna om imorse, väldigt jobbigt. Så jag följde med pappa och dennis och hämtade husvagnen. Just nu ser det ut som en camping hemma hos oss. Både husvagn och husbil. Kanske kan ta kort på husbilen senare idag så får ni se hur den ser ut! 


Pappa fick dessa av Sofie för han fyllde år=)


Mumsigt!