Ha de bra

Imorgon ska jag flytta upp en säng och kläder mm till lägenheten i Norrköping. Det kommer nog bli jätte bra. Till helgen ska vi måla i båda rummen tror jag och åka till ikea å sånt. Det finns inget internet så om ingen snäll granne har struntat i att sätta lösenord på trådlöst internet lär jag bli utan!
ha de bra!

I det tomrum som blir över...

Jag kommer alltid älska dig och bry mig om dig men det var inte rätt tid för oss nu. Vi är på olika ställen i livet. Jag älskar att jag kan vara mig själv med dig och inte behöva skämmas för någonting men det räcker inte. Inte längre iaf.. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta men det är här det slutar, här och nu.
Jag kommer andas i det tomrum som blir över..
1 år 8 månader och 12 dagar.

söndag

Idag har det varit fullt upp! Vaknade ganska tidigt imorse och åkte och shoppade med mamma. Köpte bla en vinterjacka och lite annat smått och gott=) Tappade bort min väska med plånboken i och mamma blev helt uppstressad men tillsist hittade vi den i ett omklädningsrum=)

När vi kom hem till Tranås igen åkte jag upp till Dennis och hämtade flyttlådor.................
Fan började skriva för typ två timmar sedan och sen var jag tvungen att sitta med matte. Bad pappa kolla igenom våran inlämningsuppgift och allt är typ fel kuuul! Så nu har jag suttit i två timmar och försöker fixa dom jävla matteuppgifterna och jag vill inte mer..
Punkt slut!

Hyrt lägenhet!

Jag har hyrt en lägenhet nu, äntligen! Ska skriva på kontraktet på måndag. Det är en trea som jag ska dela med en tjej i min nya klass som heter Johanna. Antagligen kommer det bli grymt kul! Jag tycker verkligen om lägenheten den känns perfekt. Nya adressen bli tunnbindaregatan 23 =) Ligger jätte nära skolan så om man vill kan vi gå upp tio minuter innan vi börjar.
Igår var det fin sittning som var helt okej! Efter det gick vi till trappan och där va det sjukt kul! Hade en jätte bra kväll och ville inte gå hem när det var dags. Sov hemma hos Johanna på ett par kuddar inatt haha!
Idag är jag riktigt trött och har ont i huvudet så jag bestämmde mig för att vara hemma ikväll istället. Känns som ett riktigt bra val! Jag och Bounty har det riktigt mysigt tillsammans=) Pizza och film är dagens ledord. =)

Hej hå!

Lägenhetsvisningen idag gick inte jätte bra, lite konstigt planerad. Blir nog inte den. Elen låg på 600kr varje månad=mycket!
Mamma har fixat en ny visning tills imon som ligger på Tunnbindargatan 23. Det är en tre som är betydligt billigare så kan alltid hoppas att den är fin!

Imorgon är det fin sittning, ska bli kul att se alla uppklädda=) Men innan det är dags så måste man  ju ha lite matte som vanligt=) Tror jag sover hos Johanna imon så jag slipper ta tåget vid tolv hem. 

På lördag har mamma fixat biljetter till Bayersk afton i Boxholm så då blir det att gå på det!