Nyår

Dagarna rullar på som vanligt här hemma. Efter jag klippt mig åkte jag och Nina och simmade i badhuset. När vi hade duschat och skulle klä på oss kom jag på att jag tappat nyckeln så det var bara att gå in och leta i bassängen igen =).
.
Igår träffade jag Ida, Sandra och Natta och bestämde vad vi ska ha för förrätt och efterrätt tills ikväll, sen åkte vi och handlade och lite så. Klockan fyra idag ska vi träffas och fixa och dona lite och sen ska vi vara hemma hos lollo vid 18. Blir nog en bra kväll, inte jättepepp på att gå ut så tror det mest blir att kolla på fyverkerierna. Ska bli -20 grader så får la ta med ett par byxor i en väska. Men nu måste jag sätta fart annars kommer jag aldrig hinna! Hoppas alla får en bra kväll och ett gott nytt år!
.
Nyår förra året;)

Lov!

Idag ska jag till frissan, inte vilken frissör som helst utan sandra =) Ingen lär nog märka någon skillnad, brukar va så när jag klipper mig. Vill ju bara toppa och inget drastiskt så =) De senaste dagarna har varit lugna. Har varit mycket med farmor, farfar, faster, farbror och kusinerna. I måndags var jag med tranåstjejerna, vi kollade på saw filmen nu har vi sett på alla tillsammans så det är ju tradition=)
.
Vad som händer på nyår är fortfarande oklart men hoppas det blir något roligt iaf! Vet inte riktigt när jag tänker åka tillbaka till Norrköping heller utan tar det som det kommer. Är verkligen laddad inför åre nu! Vi kommer missa en labb när vi är borta men den får vi förhoppningsvis göra någon annan gång! Fick ett mail idag som det stod att vi skulle åka redan kvällen den 23/1. Jag har ju tänkt att åka till Stockholm då =S
.

God Jul

Julafton var precis som alla andra julaftonar precis som det ska vara. Mycket mat, kalle anka och julklappar. Iår fick jag lite grejer mamma å pappa köpt i Thailand=) två klockor, 6 armband, 4 klänningar, ett linne och ett par solglasögon. Sen fick jag pengar till Åreresan, en jättefin klocka och ett jättesnyggt armband. Sen fick jag supersköna tofflor och ett förkläde:)  Sen fick jag säkert något mer som jag glömt skriva.=) En mycket lyckad julafton helt enkelt.
.
Igår var det juldagen och den spenderades hemma hos farmor och farfar. Framåt kvällen åkte jag hem och gjorde mig iordning lite och sen kom det lite snygga tjejer hem till mig. Rolig förfest och kul att se alla igen. Sen åkte vi fram till stan och det var världens kö å hade inte lust att gå ut så då åkte jag hem.
.
Idag spenderar jag hela dagen framför datorn och tvn och bara slappar. Om ett par timmar kommer farmor å farfar å farbror, faster och kusinerna hit och ska äta mat å sånt. haha!

Tranås

Sitter på tåget och är påväg hem till tranås. I eftermiddag ska jag gå på julkonsert med musikkåren, det går ju inte att missa utan det är ju tradition nu:D Vad jag ska göra i Tranås annars vet jag inte riktigt. Fira jul, gå ut på juldagen hoppas jag på.. Sjukt fint när man kollar ut genom fönstret och det är helt vitt överallt, förhoppningsvis blir det en vit jul iår.
.
I fredags hade vi lite klassfest hemma i våran lägenhet. Alla var väldigt peppade men det var en jätterolig kväll! Igår bjöd Malin och Mattias oss på tacos vilket var sjukt gott. Känns lite konstigt att åka ifrån alla där uppe nu men snart börjar ju skolan igen så man får la njuta så gott man kan!
.

jullov!

Nu har jag fått tillbaka min dator ifrån expert igen och den är hel och fin! Annars händer inte så överdrivet mycket här uppe. Dagarna ser ganska lika ut, går upp, äter mat, pluggar, äter mat, pluggar, sover.. Har tentapluggat och då blir det inte mycket tid över. Jag skrev tentan idag, de gick la sådär det gäller att hålla tummarna på att man kommer klara det. Imon ska jag bara till skolan en stund och sen är det jullov! Imorgon ska vi även ha klassfest här hemma vilket alltid är kul!
.
Idag fyller Emil år. Har inte skrivit så mycket om honom här pga att det är ganska nytt och det finns ingen anledning att alla ska få veta allt. Han fyller iallafall 23 år idag så ska dit lite senare ikväll och gratta honom lite!
.
Ha en bra kväll!