Sol!

Gud vilket härligt väder det är ute då!! Älskar det!

Har precis varit ute och gått med bounty, vi var ute och lekte i skogen i någon timma och det var sjukt skönt att komma ut i solen och bara njuta.

Är ensam hemma just nu mamma är iväg och spelar med musikkåren. Håller på och funderar vad man kan tänkas ta på sig ikväll men har inte kommit fram till något bra än. Satte nyss på en tvätt maskin så det ligger ju en del kläder där i men får hitta på något kul helt enkelt!

Idag har varit den skönaste dagen på länge då man bara kan göra  ingenting helt enkelt!! Pratat lite med älsklingen han var hos Robin och städade, fast Robin hade låtit honom diska vilket inte var så bra eftersom ingenting blev rent=) haha sen har han varit och styrketränat idag med det tycker jag är duktigt av honom=)

Längtar efter kvällen det ska bli skoj hoppas jag=)! Har dock ett tema att alla skulle ha på sig godishalsband och jag har inget men det fixar sig nog=) haha


Bounty!

Vasaloppet

Imorgon är det dags för vasaloppet och min pappa ska vara med och köra. Han åkte upp tidigt imorse och ska åka tillsammans med Fridolf och Peter. Hoppas det går bra för honom och att han tar det lungt och inte kör sönder sig själv, orolig =)
Jag ska iaf sitta framför tv:n och datorn och följa pappa och hejja på =)


jag och pappa förra året

Dagens outfit!
Fick bli lite mysigt eftersom jag bara ska vara hemma nu på dagen och ta det lungt.
Har på mig älsklingens tröja
Byxor ifrån JC
Vitt linne ifrån JC

Sovmorgon

Tog en ordentlig sovmorgon idag vilket jag kännde att det behövdes! Är trött efter en veckas turné så helgen blir till för att mestadels slappa=)  Igår kväll hade inte mamma och pappa planerat någon ordentlig middag eftersom dom inte trodde jag skulle vara hemma. Så jag åkte först till ica och köpte mig lite godis och sen till baronen där jag köpte veckans tips. Det var någonslags kött bit, pommes och bea sås helt sjukt gott är det. Man kunde ta med sig det hem så satt här hemma och åt.


Resten av kvällen spenderades men inget speciellt, tog det lungt helt enkelt! Kollade på någon film på 5:an som var väldigt bra, det handlade typ om att en familjs pappa hade blivit mördad för han kom på något speciellt som var topp hemligt eller något sånt. Sen var mamman tvungen att åka iväg i några veckor för att hämta en speciell nyckel. Då fick en livvakt ta hand om alla 5 barnen och han blev som deras pappa ungefär och allt slutade gott =)


Nu på dagen ska jag chilla en del, måste tvätta och städa mitt rum ser förj*vligt ut! Ikväll ska jag på klassfest så hoppas det blir kul sen ska vi troligtvis gå ut till standbaren efter.


Have a nice day!Jag och Dennis min bror. <3

Klänningar!

Lite fina klänningar!


Jätte snygg klänning till det mesta! 379 kr
499 kr snygg till våren
399kr ifrån Vila
Har en precis lika dan hemma fast min går till knänen. Funderar på att ha den på studenten.