nytt jobb

Jaha då har jag fått ett nytt jobb. Det är på samma jobb som jag jobbat på som innan. Jag jobbar på ba.ks & co revision som städare på helgen jobbar ca 2 timmar då. Nu ska jag börja jobba på fredagar. går i skolan till kl 12 så ska börja jobba 13,30-17,00 och dom veckorna alla andra har praktik så slutar jag kl 9 så då ska jag jobba 9,30- 17,00.
Man kan ju kasnek undra vad jag ska jobba med eller så kanske man inte bryr sig om det men jag ska jobba lite blandat som assistent typ. Eller svårt att säga men jag ska svara i telefon och sitta i telefonväxeln. Jag ska fixa fika och sortera arkiven. Lite sådana saker lite blandat. Det är mest för att jag ska se hur kontorsarbete är och om det är något jag vill jobba med i framtiden.

Nu måste jag bara lära mig lite exell så man blir bra på det. lite extra pengar varje månad är ju aldrig fel. Hatar allt med skatt bara och att man måste veta hur mycket man ska tjäna det året som kommer vet ju inte ens hur mitt liv kommer se ut hela året lixom.  plus att ica har tydligen inte dragit av 30% skatt varje lön som dom skullle utan istället gjort efter någon tabell som är helt trög så kommer säkert få betala massa restskatt med massa pengar som jag inte har. Hatart!
Modevisning

Nu har jag kommit hem ifrån modevisningen och oj vad trött jag är. trött på att le nu=)
Det var en väldigt rolig dag började tidigt med att vi åkte till vadstena. Där var det full rulle. började med att man fick sitt hår fixat av massa frissörer och sen fick man ta på sig sin klänning sen blev man sminkad. Kännde mig som en prinsessa eller något när alla tog hand om än.

Sen gick man vidare till en fotograf så tog han massa bilder och sen var det dags att gå första modevisningen. jag var riktigt nervös och gick kanske lite för fort men bara lite. men efter det var klart kände man bara hur kul det var. Sen ville fotografen ta kort på mig och en kill modell så då gjorde vi det.

Sen fick jag sätta mig i en "drottning" stol och sitta där och bli fotograferad tillsammans men en annan kille som då skulle vara min kung eller fästman eller något sånt. Sen åt jag en korv det var gott! Sen ville en annan fotograf att jag skulle ta kort med samma kille som innan så då gjorde vi det. Sen ville han att jag skulle ta kort själv med så då gjorde jag det.

Sen var det dags för andra modevisningen och då var jag precis lagom nervös och allt jag tänkte på var att äga scenen haha så den gången gick det mycket bättre. Sen blev det att ta lite fler bilder. Tog grupp bilder med en fotograf sen gick vi till någon annan sal och då tog martin massa kort.

Så dagen innehöll mycket forograferande men det var riktigt kul.