Dagen som gått.

Dagen började med att vara en stund på staden på morgonen, handlade och lite. Nyss var vi och hämtade Bounty ungefär vid gränna, han blev super glad när vi kom och var så himla söt! Nyss ringde Nina och undrade om jag ville hitta på något ikväll och såklart vill jag det så blir att va med några tjejer ikväll. 

jag saknar dansen

Föl

Jag saknar Wandesza och hästlivet så mycket! Skulle vara så sjukt kul om man köpte ett föl och fick ta hand om det från början. Rida in och allt. Framtidsdröm?


Men helst av allt så skulle man såklart vilja ta ett föl av Wandesza =)


upside down

Idag var sista dagen för att anmäla sig till högskolan. allt är så svårt och otroligt jobbigt. All information bara snurrar runt i mitt huvud och jag kan inte bestämma mig för vad det är jag vill. Detta var andra sökningen och jag har gjort en del ändringar. I första hand har jag nu valt samhällets logistik i norrköping och som andra hand ekonomi,ledning och logistik i jönköping. Dessa två har jag ju anmält mig till i efterhand så antagligen går man efter alla andra i anmälan så vet inte hur troligt det är att man kommer in på dom. I tredje och fjärde har jag helsingborg och sen i femte har jag kalmar och som sista helsingborg igen. På den sista i helsingborg har jag ju kommit in därför jag lagt den sist. Om jag inte skulle komma in på något annat så är det iaf ett säkert kort. Vet verkligen inte hur jag ska göra men jag vill inte försvinna så långt bort. Saknade allt när jag bara var borta i 6 dagar så tror inte jag pallar att bo så himla långt bort. 

Idag fanns absolut inget att göra som vanligt så jag läste lite, satt vid datorn och tvn och sen bestämde jag att åka till boxholm. Jims bror och hans flickvänn har förlovat sig grattis till dom. Sen åkte jag hem och träffade mamma och pappa som kommit hem nu=) Saknar Bounty så sjukt mycket! Vill kela med han nu! Hoppas att vi kan hämta honom imon=)