Sjön

kom nyss hem, har varit på sjön hela dagen! I fredags pratade vi lite om att det skulle vara trevligt om vi kunde åka ut med båten så vi tog tag i det och idag bar det av=) Åkte vid tio imorse tillsammans med Lollo, Nina och Lisa. Åkte till en fin ö och låg och solade sen åkte vi till torpön (haha) och åt glass mycket gott=) Hemvägen var så sjukt kul speciellt när Lisa blev skitblöt, inte så lätt för er att fatta som inte var där men dom som var de fattar precis=)!

Hoppas det är okej att jag lägger upp lite bilder??

Schteekigt!

God morgon!

Vaknade nyss, man kan ju inte sova bort hela dagarna så egentligen borde jag kanske ha gått upp tidigare men jag orkade inte så=) Vädret fortsätter vara bra I like! tydligen ska det hålla in på nästa vecka oxå så! 

Ikväll kommer några fina tjejer till mig, vi blir 13-14 st=) Det blir nice grilla och ha det trevligt!

Mickael Jackson dog inatt det var lite skumt och sorgligt faktiskt. Nyss var han grymt stor och levde medans nu är han grymt stor och död.. Tydligen var det lika mycket uppståndele kring hans död som kring elvis.

Nu ska jag gå ut och sätta mig i gungan i trädet och läsa en bok! 

ha en bra dag!

Gränna

Jag och älsklingen var ju i gränna förra veckan så tänkte lägga upp lite bilder därifrån nu=) är inte så många=)

Älsklingen gjorde sig fin=)

Jim kom inte riktigt med på bilden=)

Spelade lite minigolf, jag förlorade såklart=)

Älskar dig! <3


studentpresenter

Ifrån familjen hannu/hovbrandt

Ifrån sofie

Ifrån farmor och farfar de e en kastrull längst ner om man inte ser de=)

ifrån kusinerna i uppsala

gjorde en vattenmelonsmootie idag god det är den på första sidan=)

Ifrån kusinerna i skänninge

Ifrån mormor och morfar

Inte säker vem jag fick den av=)

Ifrån mamma och pappa <3

Fick lite andra saker som handukar och sånt som inte kom med på kort=)

Bränd

jag har lätt världens snyggaste bränna. fick den igår på sjön jag kallar den solbrillabrännan! Jag hade solglasögonen på mig för mycket igår helt enkelt jag skulle ta en bild på de men kamra batteriet håller på och laddar just nu, men jag överdriver inte man ser verkligen solbrillorna. Nog om det!

Igår var jag med fridolf han kom kvart över nio på morgonen och åkte kvart i tio på kvällen så blev en heldag. Vi åkte ut på sjön och solade och badade och brände oss och sen grillade vi med mamma och pappa =)

Idag har jag försökt hålla mig undan ifrån solen eftersom jag redan har skitont på hela kroppen. Det enda stället jag inte har bränt mig på än är benen och därför har jag såklart solat dom idag.

Ni som ska komma till mig imon vore bra om ni skickade om ni kommer eller inte;) En hel del som kommer senare som jobbar men det gör ju inget. Bara så alla vet så är det inget födelsedagskalas bara vanligt! Så därför får ni ta med er egen mat haha=)