Tisdag

Idag är det sista mars. Så imorgon är det 1 april, visst är det då man får luras?? Får la se ska vara på min vakt men kommre säkert gå på något=)

Sitter i skolan nu, har haft nutida konst som är gymnasiet tråkiaste och onödigaste kurs. Vi va ca9 pers på lektionen av 16 =) Så nu sitter jag i bibblan i ett grupprum och lyssnar på mammas mp3 och sitter lite vid datorn. Sitter och hoppas att min telefon ska ringa och att det ska vara SJ men det är ju inte så troligt haha!

Vid 11 börjar jag igen och ska dansa med Lisa, sen ska vi dansa med Helena så det lär bli svettigt. Sen slutar jag för dagen vid två ungefär.

Ikväll ska jag till stallet och rida. Ska ha hoppning idag blir spännande att se vilken häst man får..

Måndag

Kom nyss hem ifrån skolan. Först så dansade vi med Jessicas dans i2,5 timmar=) sen gick vi och åt och lite och sen hade vi dans igen. Då lärde jag ut min dans och det gick bra=) dansarna va väldigt duktiga så jag är nöjd. Sen slutade vi 10 i två=) det var skönt! Fick skjuss av Ida hem då blev jag glad så tack så mycket du är bäst=) 

Idag ska jag nog inte göra något speciellt och det känns skönt. Är helt slut efter allt dansade. Visst känns det skönt att mamma och pappa är hemma igen men det var grymt skönt att bara vara jag och jim oxå. Bara längta till en lägenhet.

Aa Louise skulle till sj på jobbinterljuv, tydligen så anställer dom denna veckan. Men har inte hört något så lär inte få något SKIT! Jag hatar att om man ska få ett jobb så måste man ha massa kontakter, det är inte alla som har det är fel. Dåligt är det!


Söndag

Helgen har gått alldeles för fort precis som vanligt! Pjamaspartyt var väldigt roligt! Åt god mat och sen lekte vi en rolig lek=) sen satt vi och snackade sen åkte 4 st hem som inte ville sova av olika anledningar. Aa efter dom åkte spelade vi buzz och det var jätte kul. Spelade både när vi var dinosaurier och ett lite vuxnare om frågesport!

Nu har jag iaf varit och städat och det känns skönt att ha det gjort! Sen hämtade jag älsklingen på stationen. Nu ska vi äta lite och kolla på bedtime stories. Ikväll ska vi hämta mamma och pappa i Jönköping och innan det ska vi hämta vår lilla bounty! Som jag och Jim har saknat Bounty! Okej det är skönt att slippa alla hundhåren och att han tigger mat och luktar äckligt. Men gud vad vi har saknat honom! Ikväll ska vi ta kvällsrundan och powerwalka lite=) Och det ska bli så skönt att han ska ligga och sova utanför våran dörr inatt.Han kommer bli så glad när vi ska hämta honom!!