Årets första dopp!

så sjukt fint väder det har varit idag! Jag älskar det! Började morgonen med att jag gick ut med bounty gjorde iordning mig och sen åkte till hästholmen. Där åt hela familjen + farmor och farfar lunch. Familjen är ganska stor nu när alla är hemma är vi sex som bor här=) Jag åt fläskfile beasås och pommes jätte gott! Sen åkte vi till Linderås och skulle spela minigolf men det blev för varmt så vi tog en glass istället. 

När vi kom hem så bytte vi om och sen åkte jag, jim, dennis och sofie ut på sjön. Åkte till torpön och tog en glass och sen åkte vi till blåvik typ och jag och sofie badade. Årets första dopp och det var ritkigt härligt! Nästan 20 grader på ytan=) Efter det åkte vi hem och sen direkt och jobbade. Sen var dagen slut helt enkelt. 

Tält

Ikväll ska vi tälta med klassen. 8 som ska sova och 8 som inte ska. Fick honey filmen av Lousie idag det var snällt tack. 
Vi ska alltså till Lasse ute på torpön och tälta där. Hoppas det blir kul. Idag på svenska var det bara halva klassen där men det gjorde inget vi hade låtredovisning och lyssnade på bra låtar. Vill lägga till Filips på spotify men jag kommer inte ihåg vad den heter. 

Hade lite matte, vi pratade. Helt onödigt att börja med något nytt när det typ inte är några lektioner kvar. Men på måndag ska jag få mitt betyg iaf. Sen åkte jag hem kollade på en shopaholics bekännelser som var fin. Dock stör jag mig ganska mycket på henne. 

Mamma och pappa är ute med husbilen och därför är jag hundvakt på lördag. Så jag och älsklingen ska la mysa och kolla på robinsonfinalen. Glad över att jag har dig älskling någon som tycker om mig för den jag är och inte skäms för mig. 


Nelly

Dags för lite kläder igen. Beställde lite fint=)


Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COMSweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
Kunde verkligen inte bestämma färg så fick bli båda. har en hemma i svart med=)Totem Long Top SEK 149, Rut m.fl. - NELLY.COMIfrån rut m.fl verkar skön!  

Pleated Leather Bracelet SEK 10, Nelly Accessories - NELLY.COMFlower Metall Ring SEK 69, Nelly Accessories - NELLY.COMArt Ring SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COM
Canvas flower SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COM