Uppdatering ;)

Fredagen var jättemysig! Jag, Johanna och Malin var först nere på stan och kollade runt lite. Stekte pannkakor när jag kom hem, fan  va gott det är! Sen blev det en tur till rusta där vi köpte julpynt och en julgran! Willys är obligatoriskt. Handlade bra mat, kylskåpet behövdes verkligen fyllas på! Det bästa när vi åker med Malin och Mattias är att det blir så mysigt. Som en enda stor familj. Det blir en himla massa påsar och bilen blir väldigt överfull! Ett antal vändor ifrån bilen och in i hissen senare var allt klart. Gjorde iordning creps av mina tidigare stekta pannkakor. Inte lika goda som mammas men dom funkade bra. Resten av kvällen spenderades med att kolla på film hemma hos malin och mattias.
.
Lördagen var en enda lång väntan på att det skulle bli kväll. Fixade och donade lite med allt möjligt. På kvällen gick jag upp till malin och åt lite födelsedagsmiddag då hon fyllde för ett tag sen. Emelie och Elin var där med! Senare gick vi till gripen där det var fest. Jag hade kul, rolig kväll överlag. Efter gripen gick jag hem till Emil :)
.
Nu ska jag straxt gå iväg till nautilus och köra lite spinning. Tänkte våga mig på ett styrkespinningspass idag igen. Lär bli jävligt jobbigt men det blir grymt kul! Förövrigt har Emelie flyttat in hos oss, mycket trevligt tycker jag!
.
.

Mamma å pappa!

Åh! Att mamma å pappa hade kommenterat mitt förra inlägg gjorde hela min dag! Visst inte att ni skulle vara inne på internet nu när ni var borta! Ta massa kort så jag kan få se vart ni har varit! Jag saknar er massa också! Jag kunde inte svara när ni ringde igår för jag satt inne på en föreläsning då! Föresten så säger Dennis aldrig till mig vad ni säger till honom! :D  Ha det bra!
.
Idag började vi dagen med att jobba med ett samhällsplanerings projekt. Det går ut på att man ska bygga ett område straxt utanför Norrköping som heter karstorp. Det gick iaf bra vi ritade ut en massa lägenheter och villor.
Efter det stack jag ut och sprang ett varv runt strömmen. Sen var det att pallra sig tillbaka till skolan och jobba med det andra projektet. Vi finputsade på rapporten och jag tror att killarna har skickat in rapporten nu. Känns så sjukt skönt!
.
Om en timma ska vi dra iväg till Noraborgen på glöggkväll! Kommer nog bli trevligt, dock tycker jag inte om glögg men det behöver ju inte nämnas. Det blir säkert en massa roliga lekar och det skulle finnas ett speciellt uppdrag för dom som var extra modiga sjukt nyfiken på det :)!
.
Ha en bra kväll!

Falla fritt

Har äntligen skickat in hemtentan nu och jag känner att det får gå som det går. Idag har vi haft mattedag och det har gått i vågor, både upp å ner men blev iaf klar med alla frågor relativt tidigt trots att det var kämpigt. Ska springa iväg på spinning om 10 min tänkte jag. Hoppas verkligen att instruktören har bra musik för förra gången jag var så var musiken riktigt dålig.
.
När jag kollar ut genom fönstret finns det inget ljus alls och det lär bara bli mörkare. Fuskar med lite julmusik!
.
.
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt
och ska jag älska ja då ska det finnas tid att älska fritt.

Hejjarklack

Igår mötte jag och Johanna, Niclas och Anders utanför bion så gick vi till idrottshallen. Killarna var riktigt bra på att spela och ärligt sagt hade jag förväntat mig något sämre. SL vann ju såklart pga den ultimata hejjarklacken! Efter SL hade spelat stannade vi och kollade på bygg när dom spelade. Även dom vann! Efter det gick vi hem till Daniel på DK och väntade på att han skulle bli färdig och sen drog vi till trappan. Tog ett par cider och var social, mycket trevlig kväll.
.
Idag har jag jobbat lite med hemtentan och nu är den förhoppningsvis klar. Är inte alls säker på att jag kommer få godkänt men det är sånt som märks. Efter jag blev klar med tentan så gick jag ut och sprang ett varv runt strömmen. Riktigt skönt faktiskt! Dock får jag ont när jag andas när det är kall luft. Ikväll blir det att bara ta det lungt och chilla hemma i lägenheten!
Go gröna, go go, go gröna!