Fint då! ;)

Det var ganska komiskt i onsdags när jag var på dansen, trodde det skulle hålla på i 30 minuter så tar ut mig och är helt slut efter 30 min sen fortsätter hon och fortsätter så höll det på i en hel timma, trodde jag skulle avlida på slutet och kunde inte tänka dom sista 5 min utan struttade mest runt men det var riktigt kul!
.
Igår köande vi för att för att få biljetter till Åre. Straxt efter 15.00 drog vi in bord och stolar i kön och satt och drack cider, åt mat och spelade kort. Vi köade fram tills 20.00 så det blev ett par timmar i kön. Vi fick iaf våra biljetter så nu ska vi åka till åre! Vi ska dit under studentveckan så det lär vara fullproppat med studenter!
.
Idag har vi haft matte och på slutet gick det riktigt bra! Vi var klara redan vid två idag så då gick vi ner på stan en sväng. Idag har vi även haft tvätt tid så har tjänat ihop lite vuxenpoäng där!
.
Ha en bra kväll!

Onsdag

Dagarna i veckan bara springer iväg. Både igår och idag har vi jobbat en hel del med projektet. Idag började även en ny kurs som heter samhällsplanering. Vi ska göra ett projekt även i den kursen som verkade ganska roligt. Vi ska även få en hemtenta i den kursen som vi får redan på tisdag. Det känns som tiden fram till jul kommer bli stressig. Kollade igenom kalendern och det var inte en enda vecka som var helt tom på aktiviteter fram till jul.
.
Igår fick vi våra overaller vilket kändes bra, inga nollor längre utan snarare en i gänget! Limmade på reväreren eller vad det är dom heter förut och nu ska bara alla märken och mitt namn på. Har fortfarande inget tyg att skriva mitt namn med fast det fixar sig säkert får komma på något bra.
.
Ikväll funderar jag på att gå och träna. Dom har lagt in ett dancepass på onsdagar så måste ju testa vad det är för något och om det är kul! Det negativa är ju att jag fortfarande har ont i halsmandlarna när jag trycker på dom men känns värt att chansa iaf!
.

uppenbart?

Det är tomma ord som fastnar för jag låter dom vara kvar! Men jag lovar att den här gången ska jag ge allt jag säger att jag har! Jag tror att livet just har börjat och att det blir vad jag gör det till. Som om det vore uppenbart? Jag önskar jag var en sån som inte tänker alls.
.

Det är att leka med eld.

Kastas in i skolan igen. Första dagen, matte, jaaa... Började med föreläsning, spenderade de 2 timmarna med att se ut som ett frågetecken. Spenderat 5 timmar till med att fortsätta se ut som ett frågetecken. Frågar Ingmar, detta är klurigt, jag förstår faktiskt knappt någonting, då är vi två säger han då. Ganska skön lärare ändå! Tydligen skulle han inte få ha kvar denna kursen nästa år.. Det var lite mer än halva klassen som kuggade tentan, jag var 1 poäng ifrån en 4:a, irriterande, spelar egentligen ingen roll, hade varit kul.
.
Ikväll blir det åka och handla. Malin och Mattias skulle åka, kan behöva fylla upp förrådet. Imorgon ska vi få våra overaller! Måste leta upp vart jag gjort av mina märken. Måste fixa tyg så jag kan skriva Lisen på benet.
.
"Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina egna bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga".
.
Matteus 6:34
.

Vaken hela natten

Idag mår jag mycket bättre! Jätte skönt, känner mig helt feberfri och helt okej!
.
Började dagen med en mycket skön sovmorgon! Efter det gick jag ner till stan, skulle lämna in min dator då en tangent har lossnat och eftersom jag köpte datorn för ca 2 månader sen är det väldigt dåligt! Han på Expert var riktigt trög och sa att eftersom det var en yttre skada så går det inte på försäkringen. Tydligen är det väldigt dyrt att laga en tangent eftersom dom inte bara kan laga en utan måste byta ut hela tangentbordet. Jättekul!!
.
Däremot är det ju alltid roligt att gå på stan, har haft problem med att veta vart jag ska lägga tandborsten så jag köpte en jättefin hållare till det och en pump till tvålen, mycket nöjd! Hittade även ett par leggings som jag har letat överallt efter jätteskönt!
Har även varit super duktig och städat på toan så nu glänser det! (nästintill åtminstonde)
.
Såg att Melissa Horn ska ut på turné och spela i Linköping men typiskt nog var alla biljetter slut! Skitliv =)
.
Kom hem när du vill, jag är vaken hela natten.