Sitter i skolan!

Sitter med Malin på en föreläsning i skolan nu. Vi är superseriösa och sitter å skriver i våra bloggar:D  Till vårat försvar så har inte föreläsningen börjat än!.
.
Idag tänkte jag gå runt strömmen en sväng det är ca 4 km och man går mestadels i skogen så tänkte att det skulle va mysigt nu när löven börjat ändra färg och börjat falla mot marken.
.
Imorse var det projekt på schemat gick ganska bra faktiskt jobbade undan en del så det känns bra, nu blir det föreläsning om kursanmälan till vårterminen. Senare ska jag jobba lite på uppsatsen och sen ska vi nog gå till matteteket och fråga om lite uppgifter.
.
Nu sa hon som föreläser att det kommer bli lite kortare föreläsning än vad som tänkt eftersom Stefan inte är här, ingen klagar. Konstigt..

Du håller kvar

Tisdag, håller inte riktigt koll på dagarna, veckorna bara flyger iväg. Mattedag, gick ganska okej. Jag och Johanna fick tillbaka våran inlämningsuppgift idag med, jätte bra sa han, lysande.
.
Imorgon börjar grace anatomi igen så kommer sitta bänkad framför tvn vid 21, fast Johanna har bjudit hit några kompisar som ska kolla på oskyldigt dömd så jag får snällt hitta något annat ställe att kolla på tv på men det går ju lätt att fixa. :)
.
Idag har jag förövrigt varit hos tandläkaren här i Norrköping. Mycket smidigt då det låg nära skolan! Rosa, blommor och veckorevyn i väntrummet vad mer kan man begära! Inga hål än, mycket skönt!
.
Imorgon blir det spinning på morgonen som vanligt och sedan är det fullt upp med projektet resten av dagen. Ska försöka trycka in lite matteplugg om det finns tid för det.
.
Ha de bra!

Wallander.

Idag känner man sig allt lite sliten. Johannas kompisar är här nu och därför hade vi lite party igår. Inte bara för att dom va här men för att vi ville:) Vi hade bjudit in några och trodde att vi skulle bli 15 pers eller något det slutade med att det var många fler än så. Mycket trevlig kväll, många härliga människor det är alltid kul med lite nya ansikten. Efteråt gick vi till trappan som vanligt och det var trevligt där som vanligt också :) Inte jättemycket folk dock hade varit roligare med lite mer människor!
.
Idag tänker jag bara ta det lungt tänkte kolla på den senaste wallanderfilmen nu och vid fyra tror jag att jag ska gå på dance på nautilus.
.
Ha en bra dag!

Kräftskivan

Igår var vi ju som sagt på Noras kräftskiva. Det var mycket roligt med olika lekar tex gissa killar i n.sektionen, jag kunde iaf liggande stolen :) Vi hade även introtävling och charader:D
.
Efter ett tag så ringde det på dörren så kom det in några bygg ettor tror jag det va och började klä av sig;) mycket rolig överraskning.
.
Lite senare så började det strömma in mer folk, mycket uppskattat, mycket överraskande. Rolig kväll kort och gott.
.
Nu måste jag springa ner till tvättstugan har nämligen tvätt tid idag så man får passa maskinen lite. Efter det måste jag laga till någon mat!
.
.

Noraborgen!

Fredag idag underbart! Idag har matten gått sjukt segt så de finns en hel del att räkna på i helgen men det kommer snart vara gjort :) Idag var jag grymt trött och det hände en jätte rolig grej så jag skrattade nästan så jag tjöt så roligt va de:P haha!
.
Idag är det ju Noras kräftskiva och jag är grymt peppad. Johanna och Jenny är på systemet nu, jag som inte har åldern redo får gå hem istället:P Sen kommer Johanna, Jenny och Emellie hit så gör vi la oss iordning och sen drar till noraborgen vid sju. Får se hur det blir med utgång osv senare antagligen blir det inte så.
.
Förövrigt så har jag fått upp min lampa nu;) mest intressant för mamma och pappa att veta kanske;) Kan ta lite kort på lägenheten någon dag och lägga upp så får ni se hur vi har det här hemma :)
.
Såhär såg jag då ut idag, roligare än så blir det inte :D