Måndag

Sitter och kollar på tv och väntar på att Emil ska komma hem ifrån sin match. Idag har jag städat hela lägenheten och varit jätte duktig. Dock har jag bara stängt dörren in till lilla rummet och låtsas att det inte existerar! =) Jag förstår mig inte riktigt på våran granne. Idag var han inne och klagade på mig igen. Alltså när klockan är ca sex på kvällen och man lyssnar på musik på normal nivå så tycker jag inte att man måste komma in och klaga. Det värsta var att jag hade hunnit haft på musik i ca 30-40 sekunder innan det ringde på dörren å han sa åt mig att sänka. Jag bor la med här, jag är medveten om att det är lyhört men sådags måste man ju iaf få lyssna på lite musik. Han har även klagat på när Emil har spelat gitarr och en annan gång jag lyssnade på musik.
.
Över till något roligare, så var vi ju i Stockholm på bounce igår! Det är allt lite sorgligt att dom ska splittras men föreställningen var grym! En del nummer kände man igen och en del var nya och det var många gästdansare som var med. Överlag så var det en typisk Bounce föreställning, fylld av fart, överraskningar och riktigt häftig dans.

Bounce

Imorgon ska jag och Emil åka till Stockholm för att kolla på Bounce sista uppträdande innan dom splittras. Ska bli riktigt häftigt. Det ska vara i globen så tror att det kommer bli ganska storslaget. Känns iaf som en jätterolig utflykt för morgondagen!
.
Bild ifrån förra året när jag och mamma åkte till Stockholm för att kolla på bounce. Ganska rolig resa för typiskt nog hamnade vi i samma kupe som ett ex till mig. Blev lite pinsamt där ett tag =)

Lördag!

Idag är vi påväg till Ingelstad för att kolla på tapeter och köpa mer hönsnät. Som vanligt är jag klar först och Emil är lite efter men ändå vågar han klaga på att jag lyssnar på samma låt om och om igen haha!
.
Lite senare idag ska vi hem till Johanna där hon och Emelie ska ha födeledagsfest. Det är sagornas värld tema så vi ska alltså vara utklädda. Har inte helt bestämt om det blir utgång ikväll eller inte men vill ju vara på topp inför morgondagen då vi ska till stockholm! Kan lägga upp en bild på våran utklädnad någon dag sen!

Minihoben

Det är torsdagskväll och tur är väll att man är student för då är det ju helt okej att ta sig en cider på en torsdag. Ikväll är det minihoben på trappan och det blir att gå dit en sväng, men ändå ta det lungt.
.
Idag var jag på en jobbinterljuv som gäller ett extra jobb på en bank i Norrköping. Verkar jättekul så nu är det bara att vänta och se. Jag tyckte ändå själv att det gick rätt okej.
.
Igår var jag och sprang lite på rullbandet och var lite i skolan men annars gjorde jag nog inte så mycket skoj. Jag har nog faktiskt inte så mycket mer att rapportera.

7237 dagar

Jag sitter på internet och försöker leta efter ett ställe där man kan begära kreditupplysning på sig själv då jobbinterljuvn krävde detta. Jag har iallafall inte hittat något bra. I vilket fall som helst så står det där jättefint att om 68 dagar ja då fyller jag 20 år, tack för att ni håller räkningen åt mig. Det stod även att jag har levt i 7237 dagar!
.
Annars så har jag precis kommit hem ifrån gymmet och tänkte hoppa in i duschen nu. Låste mig själv ute nyss men som tur är har man ju sådana underbara grannar som har en extra nyckel åt mig =)