Lastbilar..

Igår kom jag fram till att Granda är rädd för lastbilar. Det är inte så att jag aldrig mött en lastbil med henne förut eftersom att det står en lastbil parkerad vid stallet så åker den förbi ganska ofta. Det är inte heller första gången jag har mött en lastbil på den smala grusvägen upp till hagen men denna gång så var den tydligen mer skrämmande än förra. Vi hade gått in på en gräsplätt och stod där men hon kastade sig både bakåt och framåt och sprang runt och förvånande nog agerade som en riktigt unghäst för första gången.
.
Idag har jag varit i skolan och vi hade våran första matteföreläsning. Jag hade läst de kapitlen vi skulle till ha gjort i fel bok, vilket ändå var väldigt skönt när jag förstod att det var lättare än jag trodde. Det kommer nog bli grymt svårt ju längre fram vi kommer men första föreläsningen var ändå okej. På eftermiddagen så har jag jobbat på Nordea och ska även göra det imorgon på förmiddagen.

Nu sätter allvaret igång igen!

Nu är nolle-p över och idag börjar skolan påriktigt. Dock börjar den väldigt lungt med bara en föreläsning 13-15. Nolle-p var kul och det var roligt att se det från ett fadder/nora-perspektiv. Nu är Emil hemma ifrån Borlänge och vi har äntligen börjat fixa iordning lite i lägenheten. Har satt upp några hyllor i köket och en tavla i vardagsrummet. Sakta men säkert ska nog även denna lägenhet ta form.
.
Denna vecka ska La Granda sättas igång igen efter sin vila. Vi börjar med en vecka enbart skritt. Första passet idag på 20 min. Ska bli skoj att rida på henne igen! Igår var jag och Malin där ute och ordnade med skåpet och lite allt möjligt.
.

NORA

Just nu har jag fyllt upp med att planera allt inför nora och även vara klassföreståndare. Känner att det är ganska skönt att vi är tre som delar på ansvaret på två klasser just nu eftersom hela dagarna går åt till nora.
Gå gärna in på noransektionen.blogg.se det är våran blogg vi har i nora som jag är ansvarig för. Där kan ni se vad vi håller på med i nora och det kommer även komma upp videor på våra gyckel mm. Sidan är dock inte färdig än då fel namn står på sida mm. men jag har inte lyckats fixa det än =)
Annars så är det fadderutbildning idag och sittning ikväll! Full rulle!

Klassföreståndare

Idag var sista dagen på klassföreståndare utbildningen. Kan inte direkt påstå att jag vet så mycket mer nu än innan, men det kommer lösa sig!
Dom hade räknat fel på hur många klasser det skulle bli och därmed hur många klassföreståndare som skulle behövas så nu är vi helt plötsligt 3 klassföreståndare på 2 flygklasser. Jag ska agera någonstans emellan och hjälpa till i båda klasserna.
.
Efter ett par möten och ett besök på apoteket för att inhandla fluortabletter (vuxenpoäng) så gick jag hemåt. Väl hemma har jag packat upp en del, lyft upp lite på vinden, slängt lite och damsugit. Nu kan jag ändå känna att något är gjort. Ser dock fortfarande rörigt ut, spelar ingen roll hur mycket man plockar känns det som. Lundströms måste fortfarande komma hit för att vi ska kunna få bättre ordning.
.