Droppa mer!

Älskar att det droppar utanför fönstret och att snön håller på att smälta. Bra Norrköping, fortsätt så! . Längtar till att kunna sitta ute på balkongen med solen i ögonen och äta frukost. Längtar till att kunna promenera till parken precis nedanför och tända grillen och dricka ett glas vin. Men såhär är det ju alltid, på vintern längtar man efter sommaren och på sommaren ja tro fan att man då längtar efter snö. Jag måste iallafall säga att jag tycker alla årstider är helt underbara, och tur är väll de! . Idag var jag och sprang på löpband för första gången i mitt liv. Spännande upplevelse, klev av bandet och trodde jag skulle svimma på plats. Tog mig till receptionen och köpte apelsinjuice och sen blev de bättre. Antagligen var det för att man hela tiden springer på stället och sen när man kliver av känns de som man fortfarande springer eller något. . Igår var det melodifestivalen och tacos som gällde. Kan aldrig sluta tänka på att melodifestivalen var bättre förr. Men man sitter ju där, troget när man inte har något bättre för sig på en lördagkväll och förundras över hur dåligt det är varje gång. Men jag är inte bitter, nej! =) . Jag vill även tillägna en rad åt min pappa som körde vasaloppet idag, alltid lika duktig! Bra jobbat! Kollade minsann på internet!

Sommar

Fick sånt sug efter sommaren helt plötsligt. Konstigt med tanken på vädret som är nu.. Vill ha sommar och sol och brunbrända ben. Jag vill grilla och bada och bara gå runt och äta glass. Hoppas verkligen att jag kan hitta något sommarjobb men det känns som man måste känna någon för att få jobb och hur många känner man i Norrköping..

Torsdagsmys

Idag hade vi mattelabb. Ja vad man ska säga om de vet jag inte riktigt.. Nu är de gjord iaf! Ikväll ska jag, Malin och Johanna laga lite god mat och ha lite samboträff. . Jag vet inte riktigt vad som händer annars. Sparar pengar så jag ska kunna överleva sommaren även om jag inte får något sommarjobb så får leva som en riktigt fattig student nu. . Jag och Johanna ska ju flytta ifrån varandra nu och idag kom vi på en snilleblixt att vi bara kan byta lägenheter imellan oss. Alltså Johanna kan ju ta Emils lägenhet och Emil flyttar hit. Alltid något att fundera på men det vore ju sjukt smidigt. Om man inte fattade det så ska jag och Emil alltså flytta ihop. Känns riktigt bra! .

Dagen efter

Igår va vi hos Elin och åt tacos och annat gott! Synd att Mickis och Jenny och deras män inte kunde komma pga all snö. Men vi hade trevligt iaf, spelade ett jätteroligt spel som hette absolut överrens. Jag och Emil kom på en delad sista plats tillsammans med mallan och malte. Lite senare kom andra kompisar till Elin som var trevliga. Bra kväll helt enkelt =) . Nu ska nog jag och mannen ut och gå en sväng, det är ju trots allt sol ute även om det säkert är svinkallt! Ett varv runt strömmen ska vi nog klara av! Denna helg har gått sjukt fort precis som alla andra helger oxå brukar göra! På fredag nästa vecka börjar tenta-p och då kommer de bli fullt upp! Men sen är det ju looov!!

Nora + dans

Dom har ju gjort om blogg.se, väldigt osmidigt att lägga upp bilder numera. Jag har gått med i N-sektionens tjejförening NORA. Vi kommer bla ta hand om dom nya Nollorna som kommer efter sommaren och annordna olika NORA-kvällar för alla tjejer i sektionen. Ska bli väldigt roligt, vi är 7 st och känns som en väldigt bra grupp. Vi kommer även vara med och gyckla på de flesta sittningarna, vilket ska bli en utmaning men en väldigt rolig sådan. . Idag tänkte jag sova ut riktigt länge men de gick ju som det gick... Funderar på att gå upp och koka ägg snart. Idag klockan 13 ska jag äntligen få dansa igen! Naffi som är en sportförening på LIU har annordnat så att alla studenter får komma till Norrköpings danscenter och vara med på några olika klasser. Jag ska gå på street och funderar även på att gå på ragga som är efter om jag orkar att köra dubbelpass. Det känns som det kommer bli skitkul!