Åre

Hej, jag tänkte att mamma och pappa uppskattar ju alltid en uppdatering här. På förmiddagen idag var det jättefint väder och solen sken tillåmed lite grann. Åkte bort till några sköna backar men en jättelång ankarlift. Åkte ett par åk där och sen åkte vi och käkade lunch i backen. Dom är himla snälla och bjuder alla studenter på gratis lunch. Efter lunch åkte jag upp i kabinbanan och åkte en megalång backe ner igen. Hamnade lite fel så fick improvisera lite offpist. Om en stund ska vi på afterski och ikväll blir det nog lite röj hos sl killarna =).
.

tillbaka till vardagen

Helgen har varit bra! I fredags var jag med emil och hade lite myskväll med tacos och lets dance. I lördags var det fest här hemma. Kom riktigt mycket bra folk och blev en lyckad kväll. Vi hade lite lekar oxå som gjorde det hela ännu roligare!
.
Idag var det att komma tillbaka till vardagen för idag började skolan. Vi hade dock bara en föreläsning mellan 10 och 12. Väldigt slappt. Föreläsningen handlade om IT och programmering. Våran lärare är ifrån portugal eller något så kursen är på engelska. Ganska kul ändå måste jag säga. Det svåra var att han inte pratade ren engelska så ibland var det svårt att hänga med.
.
Idag snöar det som bara den och är kallt! Inte lika kallt som det har varit men såpass kallt att man inte känner för att gå ut. Dock tänkte jag röra mig ner mot nautilus snart och sen handla lite mjölk. Idag borde man börja packa till Åre. På lördag gäller det! Ska bli sjukt kul! 

Tisdag

Dagarna rullar på och jullovet börjar röra sig mot sitt slut. Jag ska ju åka till Åre efter att ha gått i skolan en vecka så det känns inte alls speciellt jobbigt. Längtar sjukt mycket till att ställa sig på brädan å glida nerför backarna.
.
Igår var jag på afro, det var helt okej men inte jätte skoj. Idag har jag bestämt att jag ska gå och simma så ska snart gå en promenad till simhallen. Ska bli riktigt skoj eftersom jag inte varit där förut och för att det är ju grymt skönt att simma!
.
Ikväll får det bli en riktig myskväll med tacos och film. Imorgon skriver emil sin tenta och efter det får jag äntligen träffa honom mer än bara en stund på kvällen och en stund på morgonen. Imorgon ska jag även äta lunch med tjejerna ifrån skolan och efter det ska vi bestämma lite om åre.
.
Nehe nu ska jag faktiskt göra mig iordning! Ha en bra dag! Puss

Peking

Ja då var man tillbaka i Norrköping igen:) Hade två stoora väskor att kånka på ifrån stationen så det tog ett tag att komma fram, men jag såg det som lite ryggträning och det är ju alltid bra! Idag har jag och Johanna varit nere på stan en sväng. Vårt huvudsakliga syfte var att gå till hyresgästföreningen och köpa billiga biobiljetter men självklart så hade dom stängt.
.
Idag har jag börjat städa ur min garderob ordentligt. Har ju fått tillbaka garderoben i hallen nu när Emelie flyttat ut, så ställde skor, jackor och kläningar där. Har tagit mig igenom nästan halva garderoben nu men fick ont i ryggen så har lite paus nu. Om ett par timmar ska jag och träna lite spinning, det börjar bli dags att komma igång nu igen. Efter det ska jag till Emelies nya lägenhet och kolla hur hon har det. Senare ikväll är det bio som gäller. Ska kolla på avatar, det är ju tydligen en 3D bio har aldrig varit på det innan så det blir spännande.
.

2009 i bilder


.
I januari gick jag modevisning i Vadstena slott.
.
I februari hade es3 våran Turné
.
I mars var jag och mamma i stockholm och kollade på bounce.
.
I maj var vi på klassresa i köpenhamn och kollade på Phantom of the opera, det mäktigaste och häftigaste jag har varit med om i hela mitt liv. Det var även studentbal.
.
I juni tog jag studenten!!
.
I juli var jag nere i Helsingborg.
.
I augusti började jag plugga på linköpings universitet till logistiker
.
I september flyttade jag hemifrån till Norrköping
mitt rum och vardagsrummet.
.
I oktober hade jag min första mattetenta och det första tenta-p
.
I november fyllde malin 20 så vi var hos henne och åt middag och sen hade vi klassfest.
.
I december var det finsittning och vi gycklade det var även tentafest och julafton