En vanlig dag.

Idag har jag som vanligt flyttat en del saker från gamla lägenheten till nya. Allt fryst är numera flyttat och det är ju skönt! Åkte även ut till stallet en sväng, började regna massa så skulle bara kolla till henne i hagen så att allt var okej, men jag hittade inte hästarna. Skitjobbigt! Är massa berg och grejer överallt så dom kan gömma sig hur bra som helst. Så efter jag hade letat i en kvart så gav jag upp, sökandet resulterade bara i ett par dyngvåta skor=). Annars så har jag monterat ner några stolar och varit och handlat lite mat.
.
Imorgon kommer mamma å pappa hit och vi ska montera ner min garderob och sängen och lite sånt. Vi lär åka en sväng till stallet också, får se om vi hittar hästarna imorgon.

Bildbomb ;)

Malin och Mattias när vi var på flyguppvisning i Linköping
.
.
I gränna och käkade glass när jag varit och provridit La Granda
.
.
En kall källa i Borlänge, var tvungen att sticka ner handen i ett av hålen, ganska coola ändå. Om jag fattade rätt så tar dom dricksvatten därifrån
.
.
Blev sönderbiten. Är fullt medveten att man bara ser 3 myggbett på denna bilden men jag hade över 50 st på båda benen!
.
.
Midsommar med snodd midsommarkrans=)
.
.
Hoppbild som aldrig blev något bra..

Länge sen

Det var ett tag sen jag skrev här nu men orka sitta och uppdatera hela tiden.. Dagarna rullar på hela tiden, packar inför flytt och sen åker jag till nya lägenheten och packar upp allt där igen. Sen så är det så i stort sätt alla dagar, emellan varven åker jag ut till stallet. Jag har faktiskt i stort sätt inget kul att berätta! Köket och sovrummet är ganska färdig packat, ska städa toan imorgon vilket jag verkligen inte ser fram emot. Idag har jag även gått ut och gått en sväng, gick bland annat till statoil och hyrde ett släp och cyklade upp med Emils cykel till nya lägenheten.
.
Jag hatar sovrummet i nya lägenheten, eller okej hatar kanske jag inte direkt gör. Men väggarna är slitna och blå! Det var meningen att jag skulle målat om och fixat en fondvägg. Bara det att jag hade lite tapet över ifrån när vi gjorde mitt rum hemma så tänkte använda det, men det räckte tyvärr inte och en ny rulle kostar 530 kr och är absolut inte vad jag har råd med. Det suger att behöva "jobba" hela dagar med flytten och inte få någon lön alls medans alla andra jobbar och blir skitrika.. Kul med Nolle-p lixom men jag har inte råd att köpa en enda drink eller cider ute. Haha jaja..
.
Har börjat få ont i tänderna om det är någon rolig information. Mina visdomständer håller på och växer ut. Inte okej känner jag. Hmm.. har jag verkligen inget positivt att berätta?.. Flytten kommer vara klar i helgen och det är ju skönt! Emils föräldrar och mina föräldrar ska träffa varandra för första gången, mycket spännande. Klart det kan ju vara både positivt och negativt men jag hoppas på positivt! En till positiv grej är att det inte ser lika hemskt ut i nya lägenheten denna gången som den gången när Emil flyttade hit=)
.
.

Duktig flicka!

Idag är jag så himla nöjd med Granda. Det började ändå lite dåligt, först hittade jag dom inte i hagen och blev skitorolig att något skulle ha hänt. Tillslut så får jag se dom i en dunge av granar eller vad man ska kalla det. Massa granar som dom kryper under och så blir det som ett litet hus därinne, måste va skönt med skuggan. När jag kom dit upptäckte jag att hon hade tappat sin rosa fina grimma. Sommarhagen är sjukt stor och det finns ingen chans att hitta den.
.
Gick iallafall till stallet och borstade och sprayade på flygmedel och sen tänkte jag rida ut en sväng. Red en sväng på kanske 20 min och hon var jätteduktig, hon var tillåmed pigg och det kändes bara så skönt att hon hade framåtbjudning och tyckte att det var roligt.
.