Fotboll & mygg

Igår tog jag årets första dopp! Åkte tillsammans med Emils syster ut till en sjö och badade där ett tag. Det var helt okej ändå, kallt men vi överlevde.
.
Idag så har vi klippt häcken. Emil klippte och jag krattade efter. Riktigt skönt väder så då kunde man likaväl aktivera sig ute än bara ligga. Efter det så åkte vi till ett ställe som hette Krylbo, låg ungefär vid Alvesta. Emil skulle då spela match så som en trogen flickvän som man är så följde jag med och kollde. ( kan också ha varit för jag inte har något annat att göra i borlänge =)) Emils lag vann iallafall och jag satt och njöt i solen hela tiden.
.
Påvägen hem skulle vi stanna och äta men det var snarare vi som blev ätna än maten. Det kryllade med mygg så man stod knappt ut. Det var bara att slänga i sig maten och hoppa in i bilen igen. Kan bara drömma om hur många myggbett man egentligen fick.

La Granda

Jag var och provred en ny häst förra veckan och hon var helt underbar! Nu har hon genomgått en vetrinärbesiktning utan några problem och jag har ny reserverat henne. Med andra ord så blir hon min om en vecka! Tisdagen den 29 ska jag och mamma åka och hämta henne!
.
La granda är ett halvblod som är importerad ifrån Lettland. Hon är brun och 1.60 cm lång men beräknas bli ca 1.65 cm då hon kommer växa lite till eftersom hon är 3 år nu. Hon ska stå uppstallad på myckelby säteri, som är ett stall som ligger emellan Norrköping och Söderköping. Stallet har 11 boxar och är jättemysigt. Det finns både paddock och ridhus vilket är väldigt bra på vintern.
.
.
La granda- den stora

Borlänge

Håller till i Borlänge just för tillfället. Igår hade jag nog lite utav en såkallad otursdag. Först på dagen var vi hos emils kusin på fika och än så länge ingen otur. Sen kom vi hem och emil skulle åka iväg på fotbollsträning. Jag tänkte då att han skulle släppa av mig på bibliotekt så jag kunde sitta där en stund och sen gå och träna på nautilus och sen skulle han hämta upp mig igen på vägen hem.
.
Jag kom iallafall till biblioteket och upptäckte att dom stängde för en kvart sen. Tydligen så har dom börjat med sommartider som inte står med på hemsidan. Jaja tänkte jag, jag går och tränar direkt då. Går upp till nautilus och väl där upptäcker jag att oj sommartider, gud va kul! Dom stänger om en kvart! Inte heller där stod det något på hemsidan utan på hemsidan står det att det är öppet till 21, när det egentligen bara är öppet till 19.
.
Jag går och sätter mig i gräset och läser en bok istället och tänker att nu är det bara ca 1 timma innan emil kommer och hämtar mig. När klockan snart är 20 och jag tänker att nu snart borde Emil vara kvar så lägger mobilen av. Helt plötsligt bara, poff, du har inget batteri kvar. Nehe va fan nu då?!
.
Eftersom att Emil inte visste vart jag var och jag inte kunde få tag i honom så var det bara att börja vandra hem. Det är inte det lättaste i en ny stad där man inte hittar. Jag var ju inne i Borlänge medans Emil bor i ett litet samhälle utanför, men jag använde mig av min otroligt höga iq och började gå. Det stod skyltat mot amsberg och jag visste att det var där vi hade varit på bröllopet och att det låg nära där Emil bor. Efter ett tag börjar det stå skyltat mot kvarnsveden så jag vandrade vidare och när jag nästan var framme kom Emil åkandes på sina inlines för att leta efter mig=)

Måndagen den 14 juni

Dagarna rullar på, i helgen har jag varit en sväng i Tranås på fest hos Ida. Dansade och snackade skit=)
På söndag morgon åkte jag till Linköping för att möta upp Emil, Mattias och Malin för att gå på någon flyguppvisning. När jag satt på stationen och väntade på att dom skulle komma så vandrade Fridolf förbi, hur kul som helst!
.
Sen åkte vi iallafall till flyguppvisningen och kollade på massa flyg. De va la inte direkt det roligaste jag har gjort men killarna tyckte ju att det var kul och malin och jag kunde ju snacka istället=) Haha älskar Emil kommentar sen, Ni snackade ju så mycket att man inte hörde vad speakern sa=) Efter några timmar så ringde Emil tränare som sa att han skulle vara med på matchen så jag och emil var tvugna att åka hem.
.
Idag har vi inte gjort så mycket, spelat monopol och varit och handlat. Emil är på fotbollsträning och jag gick och tränade på nautilus.

.

Sitter i soffan och har precis kollat klart på min första föreläsning på sommarkursen. Ganska häftigt att dom har spelat in det på film så man kan sitta och kolla på det sen. Föreläsaren är dock lite halv konstig och helt plötsligt kan han börja skrika och ha sig men det är väll också charmigt.
.
Idag har jag och Emil varit på det nya vicualiceringsgrejen men man var tvungen att betala för att kunna se något så vi sket i det. Emil har nu åkt på sin träning och jag gör inte så mycket alls. Ska göra tacopaj tills emil kommer hem sen.
.
Annars vet jag inte vad jag ska säga riktigt, saknar att rida som fan är sjukt långtråkigt att inte ha något att göra.