Påsklov!

Har börjat få lite bättre ordning på lägenheten nu. Vardagsrummet börjar forma till sig och jag börjar vänja mig vid att det ligger en katt och sover brevid mig i soffan. Idag har jag varit i stallet och det gick bra. Gjort det vanliga typ mockat, fixat mat, borstat och idag red vi även lite. Imorgon ska jag och Malin ut och fixa med hästarna själva och det känns bara bra. Idag fick vi troligtvis reda på tentan och jag kuggade.. attans kan man la säga. Men inte helt säkert än eftersom jag inte hört någon som klarat den ännu utan bara folk som kuggat så hoppas vi på att dom inte hunnit lägga in tentan än men detta känns ganska långdraget så jag får nog helt enkelt leva med att jag kuggade ekonomitentan.. Förlåt pappa =) jag som tillåmed klarade ut balansräkningen ordentligt. Jaja får ta en bit chocklad och ta nya tag istället.
Ha en bra dag!

Innebandyfinal!

Nu är det äntligen påsklov! Sista föreläsningen var riktigt seg och man satt och räknade minuter men nu är det gjort. Ikväll är det final i innebandyserien och häftigt nog så är våran klass i final så det blir att gå dit och heja idag! Efter kan det kanske bli en öl på trappan eller så kanske vi borde sätta ihop sängen vi får se, det gäller ju att prioritera rätt =)
Har fortfarande inte fått reda på ekonomitentan och det börjar bli ganska segt, rätta snabbare!! Ikväll ska jag på förfest på bryggeriet, dom som åkte till åre med vargtass blir bjudna på smörgåstårta och 4 öl/cider gratis, det kan man ju inte tacka nej till!!

Flytt, check!

Har flyttat för fullt dom senaste dagarna och nu är äntligen alla saker i lägenheten. Dock är det sjukt rörigt och det kommer ta lång tid att få ordning på allt. Det har även flyttat hit en väldigt söt katt, som dock redan har vält ner en kruka men det är smällar man får ta. Jag tänkte gå och och plocka björkris snart eftersom jag glömde det när jag var hemma och sen måste jag köpa lite fjädrar eftersom dessa var borta på något magiskt sätt.

Söndagen den 21/3

Igår var vi på födelsedagkalas hos mickis vilket var väldigt skoj! Alltid kul att göra något nytt och se lite nytt folk. Vi åkte med ett tåg som gick vid halv tolv för att gå ut i Norrköping istället. VI gick till trappan och dansade en del men det var inte jättebra musik.. Efter det gick vi till mcdonalds och sen gick vi hem:) Nu har Emils föräldrar åkt hem och han har spelat klart sin match så vi ska åka med lite grejer annars finns det ju inte en chans att vi hinner=)
Jo just de vi fick hästarna oxå, jag och malin så nu ska vi ha varsin på prov först i två månader, ska bli spännande.

Äntligen är tenta-p slut!

Gud va skönt att tenta-p är slut och man slipper oroa sig för tentor längre. Har ju inte fått tillbaka ekonomin som jag gjorde idag och det kan ha gått hur som helst men jag kan inte göra så mycket åt det nu. Mattetentan gick långt över mina förväntningar. Jag trodde inte ens jag skulle klara den så gick jag och fick en 4:a kan fortfarande inte förstå vart jag fick poängen ifrån.
.
Annars så är det skola i en och en halv vecka till innan det är påsklov. Imorgon ska jag och mallan och provrida en häst och hoppas att det går bra. Känns som jag kan ha glömt bort hur det är och rida men jag hoppas det är som att cykla och att det löser sig när jag sätter mig på hästen.