Kort paus i pluggandet

Jag vet knappt vilken dag det är och ännu mindre att det faktiskt är lördag. På förmiddagen satt jag och Malin och pluggade i skolan och sen på eftermiddagen har jag pluggat hemma. Har plöjt igenom 53 sidor på två timmar nu och det tycker jag är ganska bra. Det är ju inte direkt någon skönlitteratur vi pratar om utan jobbig läsning. För att göra det hela lite roligare har jag befunnit mig på olika platser i lägenheter, balkongen, vardagsrummet och ja även garderoben ett tag. Man får ju njuta nu när man har en walk in garderob. Flyttade in sackosäcken och satte mig där, fråga inte hur jag kom på ideén men under min uppväxt har jag lärt mig att jag kan ha en del konstiga ideér.
.
Fortfarande lika stressad över att tentorna är snart och dumt nog sitter jag och pluggar på cost-benefit som inte är förens på fredag till skillnad från engelskan som är på tisdag. Många timmar imorgon ska även spenderas åt en fadderutbildning. Men sen får man ju välförtjänt lov, eller nej just det, jag ska ju plugga igen haha! fast det har jag faktiskt inget emot.
.
Annars så vet jag inte vad som har hänt mer i mitt liv. Nordea utbildningen slutade igår så nu får man börja jobba på allvar. Igår stod jag själv i kassan och jag tyckte det gick rätt bra. Åkte ut till stallet direkt efter jag kom hem och fixade med hästarna=) Hästarnas ägare klagade på att hon tycker vi mockar dåligt, vilket jag inte alls håller med om. Jag har mockat ut både Doris och Delongis boxar en gång och tycker jag ska få kred för det istället för negativa saker. Samt att både jag och Malin ställer upp och tar hästarna även fast vi har tentor och verkligen behöver all tid vi kan få till att plugga. Annars så red jag på Doris igår, skrittade ut tillsammans med en annan tjej i stallet och sen red jag på banan. Det gick faktiskt bra och det kändes som hon började lyssna lite smått på mig för första gången.
.
Efter stallet så gick jag upp till Mallan där Shaan även var så grillade vi och bakade cupcakes=) Riktigt trevligt sällskap och riktigt trevligt att man faktiskt fick en inbjudan. Haha! =)  Jaja åter till pluggandet nu!
Delongi överst och Doris underst =)

Smått stressad.

Har precis kommit hem ifrån jobbet på Nordea och väntar på att emil ska komma hem med bilen så jag kan åka ut till stallet. Det hade tydligen hänt en lite olycka med Marianne så jag åkte på att åka ut till stallet denna vecka ändå även att jag verkligen känner att jag inte hinner. Så stallet idag och på fredag och sen så ska jag jobba torsdag, fredag och sen är det tenta på tisdag, fredag!! Hur fan hinner man? får plugga hela kvällen, men grejen är att man är sjukt trött i huvudet när man kommit hem ifrån jobbet och då får man inte in så mycket engelska som man egentligen vill.
.
Sommaren känns ju inte speciellt rolig heller, ska plugga så mycket vet jag, resten är osäkert. Emil åker hem till Borlänge hela sommaren. Vi flyttar ju iallafall i augusti så det är ju något positivt.
.

Laughing with.

Jag vet att jag har varit sjukt dålig på att skriva här nu men jag har inte riktigt tid. Har börjat jobba på Nordea nu. Förra veckan och även denna vecka är det upplärning och sedan kommer dom ringa när dom behöver hjälp. Det är väldigt mycket att lära sig och många fråga att kunna svara på. Samtidigt som jag jobbar på Nordea så ska jag hinna med skolan. Idag jobbade jag till fyra och sen dess har jag pluggat fram till nu. Tentorna närmar sig och redan nästa vecka är det dags!!
.
Annars hade jag och Emil inflyttningsfest i helgen, jag tyckte allt att det var lyckat. Kvällens mest lyckade sak var ju att vi städade när vi kom hem så vi slapp göra det på morgonen sen! I söndags gjorde vi inte så mycket förutom att tvätta lite kläder och sen åkte vi till halvars och käkade glass.