Overallsprovning

Hej hej, jag ska straxt springa iväg till trappan där det är overallsprovning idag. NORA ska ha en station där vi ska leka ett par lekar och det kommer säkert bli super kul! Efter provningen ska jag till gripen där istortsätt hela SL ska ha "klassfest/kick off" kalla det vad man vill men det blir säkert roligt det med!
.
Halva NORA ungefär =)

Året nolle-p

Nolle-p detta år har varit lite annorlunda mot förra årets. Detta året är jag med i Nora som är N-sektionens tjejförening. (programmen på universitet är uppdelade i olika sektioner.) Jag är även fadder för N-sektionen och klassföreståndare för Flygettorna som tillhör en annan sektion. Allt har varit superkul och det har varit roligt och sett nolle-p från andra sidan.

Torsdag

Igår va lite utav en stressig dag då morgonen började med att hovslagaren skulle komma och han satte på nya skor på La Granda. Efter det så jobbade jag på Nordea fram till 12.30 och kl 13.00 började jag skolan. Gick hem från skolan vid 18 någon gång och efter det åkte jag och Emil och handlade och sen var det bara att gå och lägga sig.
.
Idag har jag oxå varit i stallet Granda låg och sov i hagen när jag kom och hämtade henne, skitsöt! Hon kändes som en helt ny häst med dom nya skorna och var allmänt underbar. Straxt ska jag till skolan för att hålla i en klassföreståndare föreläsning eller vad man ska kalla det för flyg ettorna.
.
Idag har jag och Emil varit tillsammans i 1 år. Vi firar inte det på något speciellt sätt då vi inte träffas på hela dagen och han ska träna ikväll och jag ska ut och äta med Nora. Vi får la se om vi hittar på något i helgen istället.