Stress!

Ojoj denna vecka är en av dom stressigaste på länge. En kombination av mycket skolarbete, två jobbpass på östgötatrafiken, två jobbdagar på en logistikkonferans som heter PLAN som även håller på en hel kväll, möte med quintek i lkpg och försöka prioritera stallet eftersom granda nu ska åka redan på fredag!! Det är dock helt kört och jag har ingen möjlighet att åka dit förens på fredag vilket faktiskt suger.
.
Annars ska det faktiskt bli kul att jobba på logistikkonferansen, få möjlighet att gå på många bra föreläsningar inom logistik, få kontakt med logistikföretag samt hjälpa sin lärare kan knappast ge en negativ effekt. Alltid kul att få klä upp sig lite ordentligt igen precis som när man jobbade med Nordea!
.

Vi lever alla med känslan att falla

Det är en skräckblandad förtjusning när man måste göra relativt viktiga beslut i livet. Det är svårt, förändringen kommer göra skillnad men samtidigt känner man sig vuxen, har kontroll över sitt eget liv. Trots att jag och antagligen många med mig rådfrågar sina föräldrar. Men nu är det jag som står för mitt liv, mina beslut och mina val. Samtidigt är det jag som får städa upp efter mig själv.
.
Till exempel att jag köpte en häst förra året var ett val som jag gjorde själv. Jag trodde mina föräldrar skulle råneka och dom rådde mig till att inte göra det men jag fick ändå göra valet själv. Det kanske inte är det bästa valet jag någonsin gjort nu såhär i efterhand. Känslan av att behöva något mer, finna någon mening med livet, ha något mer än bara mig, en annan levande varelse som behövde än, med en kombination av för mycket tid och en pojkvän som inte hade tid var det ändå ett beslut jag gjorde. En häst som ändå skänkt mig mycket glädje men självklart också oro och allt som kommer med. Poängen är i alla fall den att nu är det jag som har fått städa upp "röran" som detta beslutet skapade. Det är jag som har varit vuxen, följt mina känslor, vad jag tror är rätt och löst det själv, med en hel del rådfrågan till föräldrar men ändå själv.
.
Någonstans önskar jag ändå att dessa besluten ska ta slut, att jag bara kan bli fyra år igen och egentligen inte behöva ta dessa besluten.
.
Jobba - tjäna pengar - kunna göra mer roliga saker - inte behöva oroa sig för pengar.
.
Inte jobba - satsa på plugget - inte känna stressen över att bli tvingad till att jobba.

Söndag och opepp

Jaha här händer inget kul alls. Igår var det ju fest, alltid spännande. Det blev ingen utgång för det var lång kö å skit så vi gick till donken och åt istället.
.
Idag har jag inte gjort någonting alls faktiskt. Suttit i soffan och kollar på serier, japp det är lika tragiskt som det låter. Ojoj vad pepp det var här då!
.
Imorgon börjar skolan igen och det ska la bli spännande. Sista året nu! Ingen aning om vad som ska hända sen eller något men det kommer la med tiden!
.

Som du sa...

Grillningen igår var härlig! Solen flyttade dock på sig hela tiden så vi flyttade på oss ett par gånger men sen sket vi bara i det och satt i skuggan istället!
.
På kvällen kom Erik hem hit! Jag har tänt ljus och det var så mysigt så att se varandra igen! Egentligen är det bra att vara från varandra länge ibland för då inser man bara ytterligare att man tycker om varandra. Idag har vi varit ute och ätit på stan och varit på systemet där man träffade på typ massa folk. Det är systemet som man ska hänga på alltså :) Ikväll blir det fest hos en av Eriks kompisar och sen blir det trappan! Jag tror jag ska se ut ungefär såhär!
.

11-08-26

Nu ska jag alldeles straxt springa iväg till folkparken för att grilla tillsammans med Malin, Micke, Pelle, Hannes och Alfons. Kom precis hem ifrån stallet, var ute och red en sväng och Granda var jätteduktig. Hon har blivit mycket bättre på att lyssna även i skogen och inte stressa. Hon var jättefin när vi galopperade över fälten, helt kontrollerbar, härligt tempo och allmänt bara härligt!
.
Ikväll kommer även Erik hem, lite tidigare än trott. Dock vet jag inte om jag får träffa honom eller inte.. Han är busy den där mannen...
.