Jag vet vem jag är när jag är hos dig


Det tar ett tag för mig jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper ovanför

Men jag har slutat säga nej nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar tills vi ser varann

Jag vet vem jag är när jag är hos dig
jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet
jag tankar nya tankar men långsamt som du vet

Så jag lovar ingenting jag säger hellre förlåt
vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt

Jag vet vem jag är när jag är hos dig
jag vet vem jag är när jag är hos dig

You got a friend in me

Det har varit en väldigt slapp dag idag ändå. Jag har varit i Linköping hos erik hela dagen och slappat och kollat på film. Imorgon är det dags för skola igen och jag börjar känna lite panik över att det bara är två veckor kvar till tenta-p!! Hur fan ska man kunna lära sig det man behöver tills då!
.
Igår var ju vi tjejer hos Jenny och festade! Det blev en väldigt lyckad kväll. Vi var inne på NH och dansade och hade skoj! Bra kväll!
.
.
.

Lördag!!

Det är helg och det är fest på g! Ikväll ska vi tjejer i klassen hem till Jenny i Linköping och festa där för en gång skull! Jag är pepp! Vi ska träffas redan vid halv tre och gå på stan och fika lite först för att sen peppa till till kvällen! Nu måste jag gå för erik ska dra med mig till affären när de e svinkallt ute ;)
.

Plugg plugg plugg...

Usch vad jag är trött på att plugga just idag. Kan vara för att jag har hållit igång hela dagen, suttit och gjort en jättejobbig labb och sen suttit hela kvällen fram tills nu med att skriva labbrapporter om någonting som man inte ens vet vad man har gjort på.
.
Känns lite sjukt att hålla på och plugga hela tiden för visst jag lär mig ju saker men eftersom jag har ett minne som är lika med noll så kommer jag ju aldrig ihåg något.. Ahh så trött!!
.

Torsdag

Igår var jag och kollade på snuttefilmen tillsammans med Erik och Elin. Snuttefilmen är kortfilmer som studenter har gjort och som man sedan röstar på vilken man tyckte var bäst. Riktigt skoj!
.
Imorse var jag på Academic Work och skrev på ett kontrakt för Östgötapendeln och imorgon ska jag jobba mitt första provpass. Börjar redan vid sju så det får bli att somna tidigt ikväll!
.
Idag har vi suttit i skolan och gjort en labb och nu måste jag ta tag i att skriva en labbrapport..
Ha en bra kväll!