Torsdag

Idag valde jag och Erik att gå upp vid åtta istället för nio som vi annars gör. (Shit spännande va?!) Vi gick iallafall ut och gick på morgonen. Blev en lagom lång tur och drog förbi biblioteket och fixade kort där så erik kunde låna ljudböcker. Annars så åt vi torsk till middag (ännu mer spännande va?:)) Satt ute och solade ett tag vilket var härligt! Sen började jag skriva på ett PM som ska in i projektkursen jag läser. När jag tröttnade på det åkte jag till stallet.
.
Grandis tyckte det var skumt att det stod nya vita höselagebalar i en hage som inte brukar stå där. Jag tyckte hon var töntig. Vi red iallafall ut en sväng. Mötte en röd liten bil och i vanliga fall skulle jag knappt bry mig om det men idag blev jag rädd och hoppade av. Ville inte ha en favorit i repris eftersom det känns som att granda have gone crazy. :) Själva ridningen gick fin fint. Galopp över fälten. Tills jag träffade på två älgar i skogen, jag träffar bannemig på älgar konstant. Granda tyckte iallafall att det var läskigt för att dom var så nära och det tyckte jag också så lite uppskärrade skrittade vi framåt. En sommarstuga med 3 nakna barn som körde sparkcykel och en skällande hund gjorde inte direkt saken bättre så jag tog det säkra före det osäkra och hoppade av och gick sista biten. Tydligen har jag blivit en fegis och granda superrädd för allt.
.
Linnet fick jag i födelsedagspresent
.

Pest eller kolera?...

Allt är som en cirkel, springa runt, runt utan att egentligen komma någonstans. Fast, fast i cirkeln som aldrig tar slut. Jag tycker jag är ganska ambitiös ändå, det tycker jag faktiskt. Två sommarkurser, två sommarjobb. Jag försöker. Jag vill. Men så fort något går bra, när jag får ett jobb jag verkligen vill ha så ska det självklart alltid hända något. Helt plötsligt finns inte mitt superbra sommarjobb längre och det sättet jag skulle få in en fot i företaget för att sen kunna jobba där försvann. Jag tycker att academic work är bra, det gör jag. Men nu har logistikföretaget jag skulle jobba på inte råd att ta in några sommarjobbare längre, och här står jag. Redo att börja ett jobb jag längtat efter på måndag, och nu?..
.
Det är bra ändå, jag får lön i 4 veckor och måste hoppa in på de uppdrag som kommer in. Visst somliga dagar kommer jag kanske inte ens behöva jobba utan får lön ändå, och visst jag får prova på flera olika jobb. Men jag vill inte prova på flera olika jobb, jag vill inte vara hemma. Jag ville jobba som kundordermottagare på ett logistikföretag. Det är vad jag ville. Och ändå måste man alltid vara personen som ska se allting positivt och alltid försöka göra det bästa av saken.
.
Jag är inte så komplecerad att ha att göra med. (okej undantag för pojkvänner och mamma och pappa när jag var liten). Men jag bråkar aldrig med kompisar, jag går alltid med på saker, jag är snäll och hjälper till. Jag ställer nästan alltid upp vid jobbtillfällen. Men det spelar ingen roll hur mycket man än försöker så ska alltid allt sånt här hända.

Götet!

Jag och Mammsen var ju i Göteborg i måndags. Jag shoppade en del som jag kanske kan visa upp vid något annat tillfälle. Det var iallafall trevligt och vi gick runt i affärer, såg en musikkår och satt på en uteservering i solen och drack cider.
.

Getting my hair cut

Igår var jag hos Sandra och klippte håret. Har inte klippt mig hos en frisör sen jag var hos henne senast, vilket kanske inte låter så konstigt om man inte vet att jag var hos henne senast för ett och ett halvt år sedan. Dock har Emelie och Malin hjälpt till och klippt mig. Jag gillar ju att ha det på samma sätt hela tiden. Mest bara ta bort allt slitet :D
.
.
Före
.
.
.
Efter