I found you finaly

Efter dom senaste dagarnas långa arbetsdagarna med ett snitt på ca 12h per dag känner jag mig sjukt värd detta glas vin. Men lugn bara lugn hälften är bara fruktsoda! Nu är jag fruktansvärt mör och trött och har ett vårdlogistik arbete som måste göras så mer bloggande senare eller något annan dag!
.

Föreläsning

Ibland undrar jag varför man ens går på vissa föreläsningar. Man sitter inte och lyssnar, föreläsaren pratar ofta om ointressanta saker (enligt mig i alla fall). Visst man lär sig säkert en del fast det mesta i en kurs lär man sig under tenta-p. Varje termin tänker man att jag ska plugga under hela kursens gång och inte bara gör allt under tenta-p men det lyckas man ju aldrig med ändå! Nu ska jag snart åka till Linköping och hämta upp Erik så det känns bra!! :)

Fredag!!

Jahopp då är det fredag igen! Idag är det en fullspäckad dag i skolan! Först ska jag och Johanna jobba med lite kompletteringar och på lunchen ska vi sälja biljetter till tjejsittningen, sen har jag två föreläsningar och efter det ska jag åka hem till Tranås!

Onsdag

Jaha ytterligare en onsdag i mängden. Jag är lite bitter just nu men det beror på att jag är irriterad på städningen. Annars så har jag varit i skolan på morgonen, hade en föreläsning med en lärare som har tiks. Sen hade vi ett hål så då gjorde jag lite kompletteringar i simuleringen och sen gick jag hem och städade. Nu ska jag tillbaka till skolan för en föreläsning och sen fortsätta städa i eftermiddag.
.

Städa...

Jag hatar när man städar och det aldrig blir rent.
Jag hatar alla dammtrasor som bara drar runt allt damm istället för att städa upp det! Vad är det för idé med att städa när det ändå inte blir rent man bara förflyttar skiten lite. Jag hatar att gno på duschväggar och det händer Ingenting! Jag hatar att städa! Dels för att det är sjukt tråkigt och dels för att det syns ju ingen skillnad ifrån innan och efter.