Måndag

Jag har inget vettigt att skriva, händer inte så mycket. Pluggar så att man ska klara tentorna och på onsdag har vi våran sista tenta för denna termin. Just nu är jag hos Erik men imorgon blir det hem och fortsätta plugga och även stallet. Jaa.. fan roligare än såhär blir det inte. Jag har ju köpt en ny loftsäng som jag och erik fixade upp i helgen så kan ta kort på den någon dag!
.

Syrener i röran

Pappa var världens bästa pappa i veckan och hjälpte mig att transportera en loftsäng som jag köpt. Igår började jag och Erik lite smått att sätta upp den så nu är stommen uppe vi ska bara fixa till botten. Dock tar sängen upp nästan hela rummet och vi måste vända på sängen men det får lösas på något sätt.
.
Igår var vi och kollade på Pirates of carrabien på bio med hjälp av några biljetter jag har fått av Academic Work. Helt okej film, inte direkt superbra men absolut inte dålig. Jag tycker låten är himla bra också så alla fighter blir roligare att kolla på. Påvägen hem ifrån bion plockade jag lite syrener, tycker de luktar så gott och det påminner mig om syrenerna som finns hemma på trädgården i Tranås.
.

Spontanutgång

Igår blev det spontanutgång med hippie-tema. Det var ju bara att slänga på sig något som man tyckte var passande och som man hade hemma. Gjorde faktiskt öronhänget helt själv! Hade ett halsband och lösa fjädrar och så vips blev det, enligt mig själv ett väldigt snyggt öronhänge!

En helt vanlig torsdag

Jag börjar bli förkyld vilket inte alls passar sig just nu då tenta-p kickas igång. Fram till sommarlovet finns det alltså inte några helger eller några lediga dagar. Allt för att klara kurserna som vi har läst ett par månader nu. Vi har en riktigt tråkig och usel kurs som vi ska ha tenta i som jag nu måste plugga in varför en tvåtaktsmotor är sämre eller är det bättre än en fyrtaktsmotor. Jag kan inte vara mindre intresserad av detta. Men vi har även en roligare kurs som faktiskt handlar om logistik och inte enbart om transporter. Så en tråkig och en roligare, det kommer man ju ta sig igenom!
.