Life's a bitch

Idag har vi äntligen skrivit klart rapporten som vi gjort om PEAB och deras leveranser. Bara lite presentation, opponering och den i stort sätt obligatoriska kompletteringen. Oavsett hur skönt det känns så är det ingen nyhet att life's a bitch sometimes.

Lasagne

Första gången jag gjort en lasagne, jag är nöjd! Andra gången jag äter riktig hemmagjord lasagne. (har säkert ätit de hemma men vi köpte god färdig lasagne). Minnen från första gången kanske nu kan bytas ut mot minnen från andra.

Hemma

Ligger i sängen hemma i mitt rum i Tranås och ska precis gå och lägga mig. Känns lite nostalgiskt att sova i sitt gamla rum, känns som vanligt när man brukade komma hem på lördagsnätterna efter en utekväll, slår på tvn utan att bry sig om vad man kollar på och kolla på tapeten och försöka få allt att sluta snurra :) förutom att jag inte är full idag och behöver därför inte försöka få något att sluta snurra! :)

Julpyssel + tranås

Just nu sitter jag på pendeln påväg hem till Tranås, det verkar som dagen bjuder på lite fika hos farmor och farfar, lyssna på när mamma sjunger på en konsert och sen lite middag med familjen. Förmiddagen spenderades med julpyssel och plugg.