9 månader

Idag har jag och Erik varit tillsammans i 9 månader och "dejtat" i typ 13 månader. Så idag överraskade jag min pöjk med en trerätters middag. Till förrätt blev det toast Skagen men hemmagjord skagenröra, citron, dill och rödlök. Skulle egentligen haft löjrom och gravad lax på oxå men glömde det i kylskåpet. Till huvudrätt blev det bbq-biff med marinerade champinjoner och ungsbakad potatis. Sist men inte minst så blev det hallonpannakotta till efterrätt.

Vampyr

image description
Iår orkade jag inte lägga ner någon tid på utklädnad till halloween så jag sminkade mig bara lite som vampyr/död/vad som helst :) Härlig förfest och sen blev det dans på trappan. Det är verkligen förfesterna som är kul och sen när man väl kommer in på trappan så splittras bara alla upp. Jaja, snart är det n-sittning och det är jag riktigt taggad för! Länge sen man var på sittning nu!

Tandläkaren

Jahopp då ska jag straxt bege mig mot tandläkaren. Drömt massa mardrömmar om detta inatt och det känns inte alls så stabilt att gå dit nu. Men det som inte dödar än gör än starkare eller hur är det... Idag ska jag ju bara laga två tänder som jag inte ens har hål i utan bara början till hål. Sen ska vi även prata om att dra ut mina visdomständer. Känner mig dock lite skeptisk till de, dom har ju inte vuxit ut alls långt hur ska man då kunna dra ut dom?! jaja...