Tranås

Nu ska jag packa ihop och sen dra till Tranås. Känns tråkigt att behöva lämna tillbaka bilen efter att jag har haft den i över ett år. Men det kommer ju ändå bli billigare för mig i längden och jag har ju inte jättestor användning av den så det är kanske lika bra. Nej nu ska jag åka så jag kommer fram någongång!

Pluggdag

Idag är det plugg precis som alla andra dagar! På förmiddagen ska vi sitta med en omöjlig inlämning och räkna på datatakt. På lunch blir det ett spännande möte angående vårt projekt och sen blir det en föreläsning. Ikväll ska jag åka hem till Tranås, längtar! Det var riktigt länge sedan jag var hemma sist nu!

Borde

Precis hemkommen ifrån skolan, spännande dag idag. Var i Nyköping på byggarbetsplatsen där vi ska göra vårt projekt. Det visade sig att bygget låg helt fel i tiden än vad vi först fått information om. De hade inte ens börjat gjuta grunderna ännu och deras inleveranser är därför få och består framförallt av betong. Meningen med vårt projekt var att kolla på dörrar och fönster. Alltså blev det helt fel. Nu har det ändå löst sig och vi kommer få vara på en byggarbetsplats i Finspång istället. Dock kommer vi behöva ändra en del i de planer vi har gjort. Det blir helt enkelt bara lite mer planering nu.
.
På eftermiddagen hade vi en helt värdelös labb. Den handlade om kommunikationssystem vilket kan verka roligt, men det vi kollade på var olika säkerhetsinformationer med mera som skickas när man öppnar olika hemsidor. Vi fick även reda på hur man gör om man vill få reda på folks lösenord till olika sidor (typ iaf). Kanske låter roligare än det var, för roligt var det verkligen inte.
.
Jag borde duscha
Jag borde vika tvätt
Jag borde slänga in en till tvätt
Jag borde rensa ut hästkläderna
Jag borde skriva min del av rapporten som ska vara klar näst nästa vecka
Jag borde göra inlämningsuppgift 4
.
Det är väldigt mycket jag borde göra men jag måste säga att jag inte har lust att göra något alls så det kanske blir ett avsnitt på en bra serie istället :)

Dansläraren

Dansläraren igår var så j*vla rolig! Haha hon var så himla skön! Annars var dansen väldigt rolig! Vet faktiskt inte vad det var för tema igår.. Kanske något slags girlpower eller något sånt! Det var härligt i alla fall! Vi körde uppvärmning, styrka, lite olika diagonaler och sen satte vi ihop det till en kort koreografi.
.
Nu ska jag gå till skolan för att träffa upp min projektgrupp och sen ska vi åka till Nyköping och byggarbetsplatsen där vi ska göra projektet för första gången. Ska bli riktigt spännande ändå!

Naffidans

Nu ska jag byta om och dra och dansa! Naffi som är en sportförening i norrköping annordnar dans varje vecka med olika teman. Vet faktiskt inte var det är för tema idag, hoppas inte på typ bollywood eller någon sån skit :)
.