OnsdagIgår var det seminarie i skolan i en projektledningskurs. Vi jobbade två och två och jag var tillsammans med en fransk kille. Måste påstå att det var nervöst att gå dit men det gick helt okej sen! 
Idag har jag varit ute och sprungit på morgonen och nu ska jag fixa lite mat tills Erik kommer hem från skolan. Jag har en föreläsning i offensiv kvalitetsutveckling senare idag. Ska bli spännande. 

Tisdag

Igår var jag som sagt hemma från skolan för att bli helt pigg och för att jag inte ska smitta ner alla runt omkring, men idag känner jag mig helt återställd och fit for fight för skolan. Känns dock lite läskigt för idag ska vi redan ha ett seminarie. Det verkar som att det går ut på att vi två och två ska coacha varandra utefter personliga mål vi har med en projektledningskurs. Visst det kanske inte verkar så hemskt men sen är allting på engelska och man måste vara i grupper blandat tjejer och killar och blandade nationaliteter. Dessutom fick jag inte gå på samma seminarietid som Malin så det kommer bli ensamt! :)
.
Denna dagen har jag i alla fall startat med att tvätta, trodde vi hade tvättid idag men det visade sig att den var igår så nu tvättar jag uppe i lägenheten istället. Jag har även hunnit med en powerwalk. Börjar inte skolan förens i eftermiddag så har kunnat ta en lugn morgon.
 

God morgon

God morgon, jag ligger i sängen och kollar på tv, jag har haft turen att ha haft magsjuka i helgen igen! Helt sjukt att inte ha varit magsjuk på jättemånga år och nu var jag ju magsjuk innan sommaren och även denna helg då.. Mindre roligt.. Så idag blir jag hemma från skolan.

Details

Igår skulle jag och Erik åka till Ikea en sväng men sen kom vi även på att eftersom vi redan var halvvägs till Tranås så kunde vi likaväl åka dit. Sagt och gjort så åkte vi till Tranås och spelade lite golf med mamma, pappa och Dennis. För mig gick det riktigt dåligt men för Erik gick det skitbra! Efter golfen blev det middag innan vi åkte hem igen :):)

Tennis

Hej hej! Jag har precis kommit hem från en omgång tennis. Jag måste säga att jag var riktigt dålig men det är ju helt okej träning ändå. Roligare än att bara vara ute och springa hela tiden! Erik var ganska duktig ändå! :) Nu ska jag måla en dörr och det kommer bli supernice! :)