Beat´12

Jag jobbar i ett utskott som mat och köksansvarig för den nya studentfestivalen Beat´12. Tror inte man kan promota denna festival tillräckligt för det kommer verkligen bli så grymt kul! Har flera år velat åka till någon festival, campa, dricka öl, lyssna på musik och snurra runt i något slags lyckorus. Jag som fullkomligt älskar att anordna fester och event tänkte att detta skulle vara kul att vara med på. Så på så sätt hamnade jag med i organisationen :)
.
Folk från andra universitet får också gärna komma hit och festa och lyssna på musik, vi har till och med en grym camping som man kan bo på!
.
Läs mer på vår hemsida vettja! www.beat12.se
.

Skooola

Jag sitter i skolan och chillar lite just nu. Martin kom precis och påpekade att jag såg lite ensam ut och först då inser jag att det är tomt överallt annars. Man kan ju annars tycka att det borde vara mycket folk som plugga nu såhär veckan innan tenta-p. Jaja jag sitter och väntar på att gå på ett Beat möte. Annars händer det inte så mycket kul. Jag träffade Dennis min bror idag. Han skickade ett sms att han satt på spicy hot så jag drog ner dit och sällskapade lite.

Borde.Verkligen.Sova

Hur kan det komma sig att man är skittrött hela dagen och vissa stunder knappt kan hålla sig vaken men när man ska sova då kan man minsann inte somna! Ligger i sängen med en söt liten skitunge bredvid mig, han är så gullig när han sover! Jag ska också lägga mig och blunda nu och försöka sova. Rensa tankarna på allt som har med skola och jobbångest att göra och försöka ta det imorgon istället. När jag ska försöka sova brukar jag tänka på en gammal cd pappa hade hemma där en röst gick igenom varje kroppsdel och sa att man skulle slappna av (kul fakta). Så nu ska jag försöka gå igenom hela kroppen utan att komma av mig med att tänka på något annat. God natt!