Kopp makeover

Eftersom vi dricker en hel del kaffe på jobbet tyckte jag att det var läge att ta med en kaffekopp för att spara lite på miljön genom att inte använda papperskopp varje gång. Ville dock ha en lite personligare kopp så jag fixade till den själv. På jobbet frågade dom dock hur gammal jag var när jag gjorde den där haha men jag tycker den blev fin!
 
 
Före:
 
 
Under:
 
 
Efter:
 
 
 
 
 
 
 

.

Idag ska jag på dejt men min söta pojkvän. Det blir middag på asken (50% på maten =asbra!) och sen så ska vi gå på spiderman på bio. På tisdag har jag och Erik varit tillsammans i 1,5 år, det kanske inte är så mycket för världen men det är en bit på vägen :)
 

Frukost

God morgon,
 
Igår spenderades kvällen tillsammans med mina kompisar och med Eriks kompisar. Började kvällen med lite ölminigolf och sen blev det grillning.
 
 
äll

God morgon

God morgon, 
Jag är påväg till jobbet men blev klar tidigare än nödvändigt idag (egentligen åker vi 6.30) så jag passar på att skriva lite här. Mestadels så är det jobb som händer i livet just nu, fram och tillbaka till Katrineholm men det funkar ganska bra. Annars så har vi varit i Rättvik en hel del på helgerna, nu i helgen var vi där och gick på ett bröllop (bilder kommer någon gång) och vi var även på en house festival som var ascool. 
 
Nej nu ska jag bre mackor. Såghär såg jag ut någon dag på jobbet men inte idag, för idag kör jag på klänning!