Fredag!!

God morgon! Idag är det fredag och snart är det helg minsann! Har inget planerat för helgen förutom att plugga som en tok! Jag har så himla mycket plugg att göra och även börja plugga på tentorna snart! Jag gjorde en "minor exam" häromdagen som vi fick reda på igår eller något sånt å jag fick en fyra vilket jag är nöjd över då det kändes som att det fick jättedåligt! Nu ska jag åka till skolan och ha ett seminarie och sen en föreläsning i eftermiddag :)
 

God morgon

Hej!
Har inte så många minuter att skriva här då jag alldeles straxt ska börja rulla till campusbussen. Idag ska jag först labba på förmiddagen och på eftermiddagen har jag föreläsning och Svenska organisationer i 4 timmar.. :) 
 
Vi har varit på kryssning också! Har inte hunnit skriva något om det sen vi kom hem men det var askul iaf! :) 
Nu måste jag springa!
 

Första advent, eller??

Avslutar dagen med glögg, filt och Johan Falk. Eftersom jag och Erik trodde att det var första advent idag, (för att en viss person sa de, nämner inga namn;)) så har vi kört på de idag. När vi sen fick reda på att det inte längre va första advent blev vi lite ledsna men valde att fortsätta med första advent ändå! På så sätt så får vi fira alla fyra advent tillsammans även fast vi inte är på samma ställa på riktiga fjärde advent :):)