God morgon!

Eller ja det kanske är förmiddag nu. Jag brukar ganska ofta gå upp vid 6-7 antingen för att åka till skolan då eller för att Erik går upp då så då kan likaväl jag också starta min dag då. Dagarna blir så himla långa vilket kan vara bra för då hinner man med mycket! Nu ska jag minsann plugga litegrann! Dels så ska jag börja med inlämning 2 i min finanskurs som jag läser på distans. Vi blev godkända på den första som var en nyckeltalsanalys så de va bra :) Sen ska jag även börja kolla på nästa inlämning som ska in i Industriel project management och även case 4 i offensiv kvalitetsutveckling. Det blir niiiice!
 
 

Hej hej

Idag har jag varit med min söta Mallis i skolan en sväng, bland annat så åt jag en marshmallows från en chokladfontän. Det är inte alla som kan göra det i skolan! 
 
 
 

Dagis treis i Rättvikis

Jahopp då är vi uppe i dag tre i Rättvik och därmed den sista dagen. Denna dag är också kallad förlorare dagen då vi förlorade i en lottning. Haha ne jag bara skojjar! På söndagen så tänkte vi först att jag skulle prova att köra moppe då jag är sugen på att ta mc-kort(oooops hoppas inte mamma och pappa läser detta:P) Men vi fick inte igång moppen så det blev inget. Sen kom Eriks mamma och hämtade oss och så åkte vi och köpte goda bakelser och fikade och efter lite fika och snack så åkte jag och Erik tillbaka mot norpan.
n