Helgen

I helgen var jag och Erik i Stockholm och firade Eriks pappa som fyllde 55 år! Vi bodde på Chapman, gick på teater-sopplunch som förövrigt var super bra! Två killar som tolkade Eva Dahlgrens texter med framförallt sång men även lite texter.
Sen åt vi på en cool tahiresturang där det kändes som en helt ny värld när man kom in! Det var vattenfall, uv-ljus och väldigt utsmyckat! Vid ett tillfälle åskade det till och med!
Efter det gick vi på rock of ages som jag tyckte var skitbra! Att gå på musikaler är verkligen awesome!!

God kväll

Idag här det inte hänt så mycket förutom plugg med kvalitetsgruppen. Kul att arbeta med det nu då vi får massa bra kommentaer från våran lärare. Senast skrev han: Wow!! This is soooooo good ;D
Lite ovanligt att en lärare skrive så oformellt :)

Hej!

Det blir inte så mycket uppdatering här just nu men det känns helt okej att det är så! Främsta syftet med bloggen är trots allt för min egen skull och just nu mår jag bäst av att inte behöva lägga ner tid på bloggen :) Har väldigt mycket i skolan just nu så det blir långa dagar och många uppgifter men det är ändå roligt och stimulerande! 
 
 

Hej!

Har ju inte skrivit något här sen jag kom hem från Turkiet vilket beror på att jag helt enkelt inte haft tid. Veckan i Turkiet var underbar och perfekt på många sätt och vis och att ha kommit hem känns faktiskt inte alls skönt. Det är tillbaka till verkligheten med allt var det har att erbjuda. Att missa en vecka i skolan under mitt livs stressigaste skolperiod kanske inte heller var det smartaste draget, men jag visste faktiskt inte hur perioden skulle se ut innan vi bokade resan. Huvudsaken är att sommaren är bara några veckor borta och tills dess gäller det att pressa på så mycket det bara går i skolan. Det är bara att kämpa...ej