Vår?

God morgon!
Idag blev det en härligt sovmorgon då jag och Erik inte somnade förens ganska sent igår. Vi låg och pratade om Turkiet resan och annat och hade det allmänt mysigt :) 
 
Idag blir det tenta plugg för fulla muggar för imorgon bitti är det dags att skriva tenta! Ska skriva den i Norrköping denna gång men då får man betala 100 kr för att skriva så det gäller ju att det går bra :P 
 
Idag tror jag även att min glossybox kommer! Och kanske även ett paket ifrån Nelly! Beställde nämnligen lite toppar ifrån Nelly för ungefär 49 kr styck! Har även innhandlat en ny bikini för iår. Känner mig ändå nöjd med denna bikini för jag tycker alltid bikiniunderdelarna är så himla små, kan lixom inte riktigt slappna av på stranden om jag inte har shorts eller något över så nu har jag typ äntligen hittat lite mer hipster liknande underdel. Me liike :)
 

Onsdag

Försökte ta några kort på månen från fönstret för några dagar sen. Tycker ändå att det är ganska coolt att man kan se detaljer osv med bara mitt lilla telezoom objektiv. Idag blir det att åka en sväng till skolan och ha ett hanledningsmöte och sen ska jag nog till gymmet och springa lite.