2 år med dig <3

11 Augusti 2010 är mitt första minne av dig, jag och Shaan skulle på utbildning för att vara klassföreståndare, det var ganska fullt i salen men vi hittade två platser brevid varandra men på min plats stod det en väska. Shaan hurtig som hon är sa typ ursäkta, är det din väska, och jajjamen där var du då erik! :) Sen fortsatte dagen med utbildning och när vi skulle gå hem så bad dom att jag, du, Johannes och någon mer skulle stanna kvar för då var det så att de hade fått in en klass för lite vilket innebar att vi var en klassföreståndare för mycket.. Jag erbjöd mig dock att inte ha en helt egen klass utan att gå emellan två olika klasser så då skulle jag vara både med dig och Johannes. Dock blev det ju mest att jag enbart var med dig! haha! Det roliga var också att de elever som vi var klassföreståndare åt försökte para ihop oss men jag var ju vid det tillfället och typ en vecka framåt fortfarande tillsammans med Emil.
 
Jajjamen det var så det började, måååånga sms blev det dessutom där ibörjan. Efter att jag och Emil gjort slut så började vi och dejta en hel del. Först ville du att vi skulle bli tillsammans men jag tyckte att det var för tätt inpå Emil, sen ville jag att vi skulle bli tillsammans haha men då ville inte du :P Men jag fick som jag ville och efter ett halv år frågade du chans när vi låg i soffan och kollade på film. Nu har det gått två år till och mer kommer det att bli! Om vi klarar av att jobba på samma sommarjobb, bo på 27 kvm och träffas ofta i skolan så kommer vi nog klara de mesta :P:P
 

-

Igår var jag ute och fotade en liten sväng tillsammans med en annan snygging. Kul att fota lite i mörker och kul att fota med nya kameran som betedde sig betydligt bättre än vad min förra gjorde! Förra gången jag skulle ta bilder när det var mörkt ute var jag ute med min gammla kamera och då blev alla bilder supergula och kameran hade svårt att hitta fokus osv. Nu tycker jag att bilderna blev mycket bättre! Bjuder på en bild här sålänge!
 

God kväll

Idag har helt klart varit en lång men rolig och spännande dag! Nu är det snart äntligen dags att sova, ska bli superskönt! :) imorgon blir det en ny fullspäckad dag med plugg. Känns som att man inte gör annat än att plugga och ändå hinner man knappt med :)