Helg i Stockholm

Mysig helg i Stockholm med Erik! Först checkade vi in på hotellet som vi bodde på för pappa hade en frinatt kvar och sen gick vi längs vattnet och åt glass! Gick till en park vid Gröna Lund och hade lite piknik :) Sen gick vi in på gröna Lund och körde sju kamp, gick lustigahuset, spökhuset, kollade på sommarkrysset, åt sockervadd och åkte berg och dalbana :)
Idag kollade vi på red bull flugtag, gick på stan och åt god mat :)

Födelsedagsfirande

I fredags fyllde jag år och det var en riktigt bra födelsedag :) Dels så hade jag redan fått en winnerbäck konsert av Erik men han hade glömt bort det så jag fick även en resa till Norge! Haha! Jag lär dock hjälpa till en del med resan :)
I fredags åt jag, Erik, Elin och Jocke mat på trädgårn och drack mojito. Efter det gick vi hem till Elin och Jocke och spelade lite poker och drack riktig champange som Jocke vunnit :) jag fick oxå ett jättefint nagellack! :):)

Badrum

Hej! Jag har blivit rätt dålig på att blogga men det är för att det är sommar och jag lever det ljuva livet ;)
Har iaf glömt visa vår nya fina toa och handfat som vi satte in för ett par veckor sedan!

3 snabba ifrån midsommar

I helgen har det varit midsommar och även i år firades den i Stumsnäs! Det har varit oerhört bra! Vi var sex pers som åkte ifrån Norrköping och sen kom även ett gäng ifrån Rättvik! Tror vi har sagt att det varit idylliskt minst 20 gånger! :) Torsdagen drack vi mest lite cider, gick en rundtur och satt och snackade skit :) På midsommar var det jättefint väder så vi åkte ut på en flotte som Erik har med motor på och låg och solade och badade från den. Båten var också i så många åkte vattenskidor :)
Efter det så satt vi alla i solen och band midsommarkransar. Resten av kvällen flöt på i ett blurr men det blev mat, snaps, kubb, badtunna och bastu :)
Lördagen var också asnice då vi bakishängde och åkte in till stan och hyrde skräckis, kollade på den, grillade lite och senare spelade vi tecknet :) Igår så blev det hemfärd men även Rodel som va askul!!