Påskris

Idag har jag varit super aktiv! Började morgonen vid sju med lite plugg och en springtur runt strömmen. Efter det blev det plugg i skolan och sen gick jag och erik och spelade badminton. Jag vann faktiskt denna gång! Vi spelade i söndags och då var jag så nära att vinna så känns skönt nu!

Tentor

Nu är alla 4 tentor som jag skulle skriva skrivna! Har ju dock varit lite mellanrum då vissa har varit på distans och de har andra tentatider! Men nu känns det riktigt skönt! Har fått reda på att jag klarat två stycken redan och den jag skrev idag känns helt okej. Det är bara tentan från igår som känns lite osäker! Nu är jag påväg till skolan i Norpan för att jobba IFP med Elin och Erik!

I helgen

I helgen har jag bland annat gjort toan till ett kontor då jag måste säga att jag gillar lite miljöombyten ;) haha när jag va liten byggde jag alla möjliga små hyddor i mitt rum, antingen bakom möbler eller i garderoberna! Hade en jättemysig hydda i en av garderoberna, tänkte alltid att jag skulle gömma mig där om det blev inbrott :)
Annars har jag sprungit lite, druckit lite vin, ätit en jättegod frukost med amerikansk pannkakor som ser ut som bakelser och spelat badminton med Erik! Jag vann nästan denna gången! Gav honom en rejäl match!

Bowling

Nu ska jag straxt ivväg och spela lite bowling :) Jag är dock sämst på bowling men får försöka vara en god förlorare för en gångs skull :) Såhär såg jag i alla fall ut igår!
 

Tulpan

Hej! Idag blir det att plugga som vanligt.. Längtar tills på tisdag när tentorna är skrivna! :) Igår var jag i alla fall på trappan en sväng och tog ett glas vin och ikväll ska jag bowla med ett gäng från klassen. Så denna helg blir i alla fall inte enbart plugg även om det ligger ett stort fokus på det. Här är några bilder på våra fina tulpaner! Bilder på åpskriset får komma senare :)