Torsdag

God kväll! Idag har jag minsann hänt och slängt en sväng med denna bruden,
vi var ute och gick runt strömmen och snackade skit och efter det sprang jag faktiskt en sväng. Samanlagt blev det nästan 9 km på 1,15 h. Jag är nöjd. Så nöjd att jag ska kompensera med pizza ikväll :) 

Onsdag

Nu har jag äntligen sommarlov! Fast egentligen har jag två arbeten kvar att lämna in denna vecka och på måndag börjar sommarjobbet så vet inte om man kan kalla det sommarlov :) Bjudet på ett par bilder från våra fina parkvällar och hoppas på fler urartade pokerkvällar inom kort :)

Hej!

Åh vad jag längtar tillbaka till Turkiet! Detta är helt klart en utav resorna jag gjort som ligger på toppen! Vi hade så fruktansvärt låga förväntningarn när vi kom dit och jag tror att det var det som gjorde de extra bra! Att det sen inte va lika dåligt som vi trodde :) Sen blev det ju lite dyrare än tänkt då vi köpte till all inclusive men vi fick även tillbaka en del pengar från resan på sakerna som var mindre bra vilket gjorde det hela ännu mer värt :) Nu vill jag bara ligga i solen och hämta god efter god drink och bara slappa. Men nej! Idag skrivs sista och fjärde tentan! Två av dom har jag redan fått reda på att jag klarat varav en femma på den ena (woopwoop). Nu är det sluttampen och sen två arbeten till som ska fixas till! Sen blir det Ericsson och sommarjobb på måndag igen :)
 
 

Tävling

Idag startade jag och Erik en ny tävling på endomondo! Först till 1500 minuter vinner! Jag njuter av att ligga i ledningen (eftersom jag antagligen inte kommer ha kvar den så länge :))