Tisdag

Hej! Här är det inte mycket liv och det finns inga planer på att det kommer bli det heller. Det kommer helt enkelt stanna lite tyst här med några uppdateringar då och då för jag känner inte så mycket för att blogga :) En anledning är att min mobilkamera är sönder och alla bilder jag tar blir suddiga och därför tar jag inte så många bilder. 
Här kommer dock ett par från helgen då vi var i Norrköping och hade 25 års fest för Elin och Erik. Grillade två gånger den dagen, först till lunch som ni ser på första bilden och de andra bilderna är från grillningen på kvällen. Träffade även Malin en sväng och till sist var vi i Tranås och firade pappas födelsedag (läs hämtade ac:n) haha nedå! Lördag

Igår var jag och Erik på bio en sväng, Divergent närmare bestämt. Det var dock en ganska låg medelålder och många småtjejer verkar inte kunna bete sig när de är på bio för det var den mest pratsamma bio jag någonsin varit på! Det var rätt vanskligt för att säga det på norska :P 
 
Utöver det så tyckte jag att bion var bra och Erik att den var dålig haha! Men jag går på Hobbit och alla möjliga filmer med honom som jag kanske inte älskar så det var ändå rättvist. 
 
Snart är det påsk!! Så kul! Påsken är ganska helig i Norge, inte på det sättet att man går massa i kyrkan å sånt utan snarare att man ska vara ledig en hel vecka och gå på tur (åka skidor). Jag och Erik jobbar dock till Onsdag men för min del lär det bli rätt dött med tanke på att nästan ingen annan jobbar :P Det blir kul! Jag kan röja runt på jobbet med de andra som är kvar å ha de kul! 
 
Idag ska vi åka till IKEA en sväng och kolla på saker som vi behöver till nya lägenheten. Slänger upp en bild på sängen vi funderar på å köpa!
 
 

Hej!

Hej! Snart är det påsk!! Jag längtar! Jag och Erik ska till Idre tillsammans med mina föräldrar och Eriks föräldrar och åka lite skidor och bara hänga :):) Snart är det helg också! Då ska jag och Erik mysa och packa lite tills vi flyttar in i nya lägenheten!! Bjuder på tre fina bilder, första är från när jag skulle förbereda Eriks födelsedagspresent som var en skattkarta som ledde till olika bokstäver gömda i lägenheten som sedan bildade ordet fallskärm :) hittade denna bild när jag sökte på inspiration på bokstäver. Tror vi hade denna bild som underlägg när vi var små, kändes oerhört bekant och väldigt mysigt :):) 
Andra bilden är på en fin eldkorg man kan ha på uteplatsen och sista bilden är på chokladkakan jag köpte när jag skulle baka födelsedagstårta till Erik som för övrigt blev väldigt omtyckt. Hur tänkte marabou när dom har tagit bort en bit?? Det står att man ska kunna vinna en guldbit istället. Var tvungen och gå till affären för att se om alla var likadan och alla chokladkakor saknar en bit! Hur är detta ens möjligt? Det blir ju mindre choklad = onöjda kunder och svårare tillverkning = onöjd kund!Frognerparken + Bygdöy

I helgen var det grymt bra väder vilket resulterade i en väldigt lång promenad på lördagen! Först gick vi runt i frognerparken, det är så galet fint där! Ligger bara 150 meter ifrån lägenheten så det är här vi tar våra promenader och springturer :) Sen gick vi förbi nya lägenheten som vi gör minst en gång varje dag haha! Och fortsatte vidare ner till Bygdöy. Vi har faktiskt aldrig gått ut på Bygdöy innan och vi blev verkligen inte besvikna. Gud va fint det var! Perfekt att springa med massa fina turvägar och stränder. Det bästa är att det bara är ca 1 km från nya lägenheten till Bygdöy! Awesome! :)