Helgen

I helgen var Malin och Ari här! Grymt kul att ha dem på besök! På fredagen hade vi kräftskiva och snapsade oss igenom hela sånghäftet! De va gøy ;) Spelade även poker och åt misosoppa! Woopwoop :) På lördagen var vi alla rätt sega men måste säga att vi var fruktansvärt tappra och gav oss ut på turistfärd i staden. Hann med både frognerparken, slottet, öl på akers brygge och kolla på akershus fästning.
På kvällen blev det en skönheten och odjuret musikal, very good! Och trerätters på resturang! Top notche (som jag inte kan stava till :)) Har dessutom bara supersuddiga bilder så det är rätt tråkigt! Men 9 september kommer nya iPhonen så då blir det stor skillnad! Söndag

I helgen var jag och Erik nere på stan en sväng! Inte så jätteofta vi går dit då alla affärer man behöver finns på bogstadsveien. Men det var jättekul iaf! Det var någon matmarknad eller något pågång så vi köpte någon konstig mangoglass och något som hette mango lassi :) 
Lördag

I onsdags var jag och fotades tillsammans med jobbet. Det var superkul! Fick ett mail ett par dagar innan där de frågade om man ville ställa upp på några produktbilder, självklart ville jag det! Nu gäller det la bara att vänta någon vecka tills man får se resultatet. Vi var hemma hos konserndirektören och fotade på trädgården och i huset, min elcykel fick till och med vara med på en bild :):) Fredag

Hej hej!

Nu är jag sådär fruktansvärt dålig på att skriva här igen! Hittar dock ingen motivation eller tid att hålla på å skriva här även om jag önskade att jag hade! Tycker det är superroligt att kunna gå tillbaka i arkivet och läsa vad jag gjorde förra året eller året innan det eller året innan det ;) 
Ja så jag måste helt enkelt bli bättre! 
Idag är det fredag och jag är glad!!
Dels för att jag varit på möte med fabriken idag och det gick finfint, dels för att jag var ute och sprang 5,5 km idag (okej jag gick kanske hälften, men löpningen har verkligen blivit bättre de senaste veckorna) och dels för att jag har ett glas rödvin i handen. 
Dessutom är jag glad för att Malin kommer hit nästa helg! Gud vad jag längtar tills dess!!