Onsdag

Hej! Snart är det helg och då blir det att åka till Norrköping! Ska dock tömma och städa hela lägenheten för visning så det blir många rundor till sopptippen. Snälla mamma och pappa kommer också och hjälper till! Annars består vardagen av jobb och fritid, haha man har så himla mycker mer fritid nu än man hade när man pluggad då det kändes som att man aldrig var ledig ibland! Var ute och sprang en sväng i frognerparken igår för då var solen framme en stund och man kände våren i luften. Idag har det dock regnat och snöat igen. Det har varit himla dåligt väder de senaste månaderna men snart är det förhoppningsvis vår! :)
 
 

Lördagen

Här var det ju pinsamt tyst :) min mobilkamera funkar dock inte så bra så får bara suddiga bilder och vädret i Oslo har inte visat sig på sin bästa sida de senaste veckorna så det har inte blivit så många bilder. Igår var jag och Erik nere på stan för typ första gången sen vi flyttade hit. Gick på Carl Johan och sen gick vi och kollade på akershus fästning. Sen skulle Erik köpa verneskor typ arbetsskor så vi fick ta tåget ut till Sandvika för det var de närmaste stället vi hittade som sålde såna skor :)Första veckan på jobbet

Hej! Imorgon är det fredag och sen kommer en efterlängtad helg! Jag är sådär supertrött efter jobbet varje kväll som man alltid blir precis när man börjat ett nytt jobb och fått många nya intryck. Än så länge har det varit en jättebra vecka! Kan inte vara mer nöjd med arbetsplats, kollegor och arbetsuppgifter. Ja jag är sådär äckligt nöjd :) Gud va glad jag är att jag inte tog det första jobberbjudandet jag fick, det hade säkert också varit bra men då har jag ju missat detta! :) Haha det första jobberbjudandet jag fick var ju dock på Dell i Budapest, det hade ju kunnat blivit väldigt spännande! 

Lördagen

Helgen har varit finfin! Jag och Erik firade tre-års dag i fredags så han överraskade med att boka bord på resturang och bjuda på mat. Det roliga var att jag hade tänkt likadant och bokat bord tills lördagen så vi fick ut och äta två gånger denna helg :):) Här kommer lite bilder från lördagen :)