3 år

Idag firar jag och Erik 3 år tillsammans :) Erik skickade en jättefin bild till mig som han gjort, hihi han är så söt :) Tydligen så har han fixat så vi ska ut och äta på resturang ikväll också, mysigt! 
 

Onsdag

Idag gick tvättmaskinen sönder, eller snarare så fungerade den bara inte när vi skulle tvätta.. Erik försökte laga den i 30 min utan någon lycka, sen provade vi att sätta på handtvätt och då hoppade den igång. Så vi får la se om den fungerar nu annars får vi köra handtvätt dom månaderna vi ska bo i denna lägenhet :) Bjuder på en bild från nyår i brist på annat :)
 

Dagens klädval :)

Nu har vi varit och tagit en långprommenad ner till Oslo centrum och kollat läget och sedan tillbaka hem igen. Passade även på att köpa varsina cykelhjälmar som känns bra att ha nu när man åker elcykel :):) *vuxenpoäng*
 
 

Överraskningsfrukost

Hej!
 
Imorse överraskade Erik mig med frukost! Igår kom han hem sent från jobbet men då hade han tydligen varit och köpt jordgubbar och champange. Vi firade att jag har fått jobb och att vi nu båda två har jobb! Vi tog varsitt litet glas champange till frukost och sparade resten tills ikväll. Vi bakade också vårt eget bröd i vår nya bakmaskin som vi fick i examenspresent av några finfina kompisar :) Erik pysslade ihop allting och sa att jag inte fick gå upp förens han var klar :) Kan dock säga att den där norska osten var riiiiktigt äcklig :D haha! Malin du som gillar messmör hade säkert tyckt att den var skitgod men de va inte något för mig, till och med Erik tyckte att den va äcklig och han är då inte kinkig.. :)