Måndag

Semester går för fort!! Just nu är vi i Tranås en sväng och har det bra! Älskar mamma och pappas hus, tänker sno det när de ligger och sover, haha nedå! Än så länge har vi varit ute med båten, badat, grillat, snackat, spelat spel och kollat på film på altanen. I helgen var vi även i Norrköping en sväng och festade med lite kompisar :) Spelade på den nya äventyrsgolfen och gick på Harry Potter utställningen. Imorgon ska vi åka en sväng till gränna och på onsdag går färden mot Rättvik. Bilder får komma senare när semestern är slut :)

After Work

Förra veckan hade vi AW tillsammans med My och Niklas! Grillade, drack summer splash och spelade ett spel som heter Riskey Business som Erik fick i 25 års present av några kompisar :) My var även och jobbade på mittt kontor denna dag. Våra tjänster heter likadant men hon jobbar på Orkla Foods, det verkar däremot som vi gör ganska olika saker även fast namnet på tjänsten är densamma :) Men det var riktigt skoj! De har nyss slagit ihop deras orderkontor och jag jobbar just nu mycket med det strategiska och praktiska runt vår ihopslagning så det var bra att utbyta erfarenheter :):)
 

Måndag

Idag var jag och Erik ute på en kaffenad (kaffe+promenad) i frognerparken. Vi gick även upp en sväng på Bogstadsveien för att kolla in rean. Norrmän verkar inte gilla rea så mycket, haha de tycker la att de tjänar så mycket än då. Desstå bättre för oss då det finns massa kvar på rean! Införskaffade två blusar på MQ :)
 
 

Måndag

Igår var en fruktansvärt aktiv dag :):) Började söndagsmorgonen men att dra med mig Erik till jobbet, i källaren har vi nämligen en gympasal med en hel del olika redskap. Så vi körde samma cirkelträningspass som jag var på i torsdags. Kändes som en rätt skön start på dagen! Efter det hängde vi mest hemma och återhämtade oss haha! Sen tröttnade vi på det och bestämde oss för att ta en cykeltur till Strömsdammen då vi sett en skylt nära vårt hus där det stod Strömsdammen, 8 km och blev såklart nyfikna över vad det var :D
 
Tanken var ju att det inte är så jobbigt att cykla med elcykel.... Det är möjligt att det stämmer men det gäller inte terrängcykling! Våra cyklar är också betydligt tyngre än vanliga cyklar... Såklart var det inte så himla enkelt att följa "turvei A3" som vi egentligen skulle åka på :P Haha! Så i slutet hamnade vi på en liiiten stig, upp på världens högsta berg och dessutom var det fullt med stenar på stigen. Ville ge upp typ 20 gånger på vägen men då det var fullt med pissmyror var det inte direkt ett alternativ att sätta sig på marken! Haha asså jag kan inte ens förklara hur jobbigt det var eller hur långt det känndes som att vi gick i en konstant superbrant uppförsbacke. Tillslut kom vi iallafall fram och fick bada! Vi tog helt klart en annan väg tillbaka :D
 
 
 

Ferie!

Idag är första dagen på semestern! Ren och skör awesomeness :):) Vi har inga planer förens onsdag då det bär av mot Göteborg :) 
Innan dess är jag lite inne på att åka till ett fjäll och köra rallervegen som är en 4 mils sträcka  cykel. Det låg dock 4-5 timmar ifrån Oslo så vi får se. Erik vill åka en hjulångare på mjøsen. :):)