Norefjell

Här är lite bilder ifrån resan till Norefjell. Stört kul resa som jag hoppas vi kommer göra om igen! Det kändes som att saker som kunde gå fel gick fel och så kunde man skratta åt det efteråt. Som till exempel att jag och Erik inte hittade stugan! Vi gick runt i ungefär 2 timmar för att försöka hitta stugan och provade nyckeln i massa olika stugor. Kan inte ens beskriva lyckan när nyckeln faktiskt passade!! Och när My och Niklas kom upp så hade vi grymt stora problem med att hitta en parkeringsplats! Hur kan det inte finnas massa gästparkeringar på ett fjäll! Haha men det hela slutade i en fruktansvärt bra helg full med skidåkning, varm oboy och mintu i backen, afterski och bastu! 
 
 
 

Söndag

Jag är då ingen bra bloggare längre, orkar inte lägga upp inlägg så ofta men det betyder la bara att jag har det destå roligare :) Den senaste tiden har det hänt massa kul saker! Jag och Erik har köpt lägenhet! Woho! Skitkul! Vi har också varit uppe i Norefjell med ett gäng kompisar som också var superroligt! Perfekt resa! Så tänkte bjuda på lite bilder från lite blandat. Kan ju börja med bilder på vår nya lägenhet som vi flyttar till 1 Maj! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

I helgen har det varit fint väder i Oslo, helt otroligt med tanke på hur fruktansvärt dåligt väder det varit på senaste tiden! Helgen har spenderats med att gå fram och tillbaka till Grünerløkka för att gå på visningar och känna på området. Idag stannade vi på en resturang påvägen hem och åt lite mat, årets första uteserveringshäng :):) Beställde en tapastallrik att dela på men tydligen hade vi fått en bruchetta också. Efter ganska lång tid kom servitören och sa att dom gett oss fel med att vi borde förstått att inte det ingick. Nej det förstod vi inte med tanke på att tapas kan vara lite vad som helst och vi tänkte inte betala för något vi inte köpt så servitören fick bjuda på en bruchetta så allt som allt blev det en rätt billig lunch :):)