Helgen

Hej! 
Nu sitter vi på flygtåget påväg hem till skøyen igen! Måste säga att det är väldigt smidigt att flyga! Haft en superbra helg i Stockholm! Flashdance igår var ju helt fantastiskt bra! 
Fredag

I helgen blir det en tur till Stockholm för att träffa Elin, Tessan och Johannes. Gud va kul det ska bli! På fredagen ska vi till fonduboden och äta och på lördagen ska vi på flashdance! Ahh så kul!!! Förra fredagen var jag ju på tjejkväll med ett gäng från jobbet! Bjuder på några bilder från det så länge! Kul kväll med tapas och dans! Synd bara att en person på trikken hade svårt att skilja på ditt och mitt så hen tog min plånbok. Nitlott för tjuven då den inte fick något av värde, surt för mig då jag var tvungen att skaffa nya kort och nytt körkort! 


Torsdag

Hej! 
Såhär såg jag ut idag :) Life is good i Oslo. Måste säga att jag trivs fruktansvärt bra! Det enda jag saknar är mina fina föräldrar och ett par supervänner! Sån är det och då får det bli endel resor istället :) 


Onsdag

Woho idag har vi bokat hotell tills Bråvalla! Jag är så himla pepp! Dagens artistsläpp var bland annat Winnerbäck så då var ju saken klar! Gud va kul det ska bli!!