Tisdag

Jag är så himla nöjd över "möblerna" vi byggde för ett par veckor sedan. Vedstället blev precis som vi tänkt oss och verkligen superdupersnyggt! Passar så himla bra i lägenheten, det bästa med att bygga själv är att det passar perfekt. Vistället är också underbart! :)
 

Sommar 2014

Eftersom jag inte lagt upp så mycket bilder ifrån sommaren så känner jag att jag får göra det nu såhär i efterhand! 
 
Midsommar och Bråvalla har jag redan lagt upp så denna gång får det bli sommarens tredje aktivitet, roadtrip genom sverige i en bil utan AC :)
 
Började genom att ta färjan från (ja jag har glömt vad det heter men ett ställe i Norge iaf :)) till Strömstad. Främsta anledningen var för att vi då kunde börja resan med att shoppa taxfree men dessutom så var det en väldigt fin tur :)
 
När vi kommit över till Sverige åkte vi direkt vidare till Smögen som var första hållplatsen. Eftersom vi är så otroligt ekonomiska (eller?) och äventyrliga haha! Så bestämde vi oss för att sova i bilen en natt. Det hade säkert varit helt okej om det inte var för att detta var den varmaste sommaren som jag har varit med om och att vi ställde oss på en parkeringsplats där det var fest hela natten. Det hela resulterade i en natt med väldigt få timmars sömn. Däremot så var Smögen helt underbart! Precis som jag minns det! 
 
 
Efter vi varit i Smögen en natt var det dags att styra mot Göteborg för att möta upp Tessan och Johannes. Påvägen stannade vi vid havets hus, mycket spännande :)
 
 
Väl framme i Göteborg bodde vi på Nya varvets studio och skålade för att My var gravid (vadslagning mellan Erik och Tessan :)) Första kvällen åt vi en ganska konstig trerätters middag samtidigt som vi lät vinet flöda och kvällen avslutades med att sitta och dricka vin och prata om livet på en brygga, verkligen supermysigt! Tror de flesta vaknade upp smått bakis, det var sjuuuuukt varmt i hotellrummen så jag var uppe och duschade två gånger på natten. Andra dagen spenderades på Liseberg! Var ju såklart stört dålig på att ta kort då men bergochdalbanorna varvades med öl och vi gick inte därifrån förens det stängde :)
 
 
Efter Göteborg åkte vi upp till Tranås och hängde där i en vecka eller något sånt. Märkte nu att jag bara hade en bild därifrån. Det var iallafall väldigt mysigt! Var ute med båten, solade och badade, spelade golf, spelade kort, pratade, var ute och åt med farmor och farfar, grillade, ja vi hann med det mesta!
 
 
Vi var även i Norrköping en sväng! Passade på att spela minigolf på den nya äventyrsbanan i folkparken, åt mat med trevligt folk och festade loss :) 
 
 
Sista sträckan gick till Rättvik. Där firade vi 3,5 års dag, planen var att åka till Leksands sommarland men det var helt störda vågor påvägen dit så vi planerade om och tog motorcykeln till ett vattenfall istället. Dagen efter kom Johannes och vi spenderade kvällen med att spela munchkin tillsammans med Jon. Sista kvällen i Rättvik bjöd på fest och konsert på Dalhalla i form av Kraftwerk som jag fått biljett till av Erik i födelsedagspresent. 
 
 
 
 

Söndag

Vi var ute och plockade svamp en helg, efter vad jag hört på jobbet så hade jag förväntat mig galet mycket svamp men vi hittade inte en enda kantarell! Vad även på brunch hos Vanja och Saamet samma helg på söndagen och då hade de också varit ute och letat svamp utan någon lycka :) 


Lördag

Gud så fixiga vi har varit på sistone! Jag har byggt en egen smyckeshylla. Eller jag köpte hexagonerna färdiga men har målat, satt ihop dem och satt in krokar själv :) Blev riktigt bra! Ska bara hitta någon rundstav att sätta i någon av de vita som man kan ha armband och klockor på :)